Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet komolyabb bajom?

Lehet komolyabb bajom?

Figyelt kérdés

Régen sajnos nem volt eszem :( Elsőnek (2 éve) fogadásból ittam ablak tisztítót és döbbenten konstatáltam,hogy olyan érzésem van mint aki részeg, néha lezsibbadt a szám de az ritka volt és saját hülyeségem során 2 év alatt több mint 3L ablaktisztítót ittam meg. Azóta nem voltam orvosnál. Mostanság viszont két oldalt nagyon fáj a derekam, hasam is kegyetlenül...És hetente csak nagy kínok által 1x van székletem. komolyabb bajaim lehetnek?

Tény elkövettem hibát, meg is bántam kérlek segítsetek a helyett, hogy oltogatok mert annak nem veszem hasznát

2015. márc. 11. 17:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg egyre gyengébb vagyok, alig bírok beszélni, folyton össze gabalyodik a nyelvem, képtelen vagyok figyelni.10 perc után úgy érzem muszáj leülnöm.
2015. márc. 11. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:
orvos!!
2015. márc. 13. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!