Lillaaa2001 kérdése:
Hány kilónak kéne lennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket kérném. 12 éves vagyok 165cm vagyok, és 38kg, lány.(nem vagyok anorexiás!!!) Sajnos ez az alkatom. Édesapám is magas volt, csak ő még vékonyabb is. Akármennyit eszek, egyszerűen nem látszik rajtam. Mielőtt jönnének az olyan válaszok, hogy 'van étvágyam?' - Igen van és eszek is rendesen. Szóval mit tanácsoltok, milyen ételeket egyek, hogy ne legyek ennyire vékony? És kb. hány kilónak kéne lennem?2015. márc. 8. 17:17
1/5 anonim válasza:
Ha nem vagy anorexiás,akkor jó ez a súly,vagyis hát ezek szerint nem tehetsz ellene.
Egyébként 50-55 kellene legyél.
Egyél szénhidrátdús ételeket,(tészta,kenyérfélék)
2/5 anonim válasza:
bár nekem lenne ilyen gondom hogy a hízásra kellene koncentrálnom....irigyellek
3/5 anonim válasza:
Ilyen testmagassághoz 50-55 kg lenne ideális. Egy kivizsgálás szerintem azért nem ártana, biztos, ami biztos.
4/5 anonim válasza:
Azért az 50-55kg szerintem kicsit túlzás, végül is egy 12 éves gyerekről van szó, az más, mint a felnőtt, a gyerekeknek van külön bmi kalkulátoruk.
Azért szerintem olyan 45kg körül már jó lenne. Viszont ha eszel rendesen, egyszerűen csak ilyen alkat vagy, akkor nincs mit tenni. Majd lehet, hogy a pubertás korral 13-14 évesen kicsit magadra szedsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
Hát igazából nekem semmi bajom a súlyommal, elvagyok így, csak sajnos nagyon sokan "csúfolnak" azért, mert vékony vagyok. Legfőképp ezért is szeretnék egy kicsit hízni.
2015. márc. 8. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!