Miért híztam? Mi lehet az oka?
Sziasztok! 160cm, és 40 kiló vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy hogy voltam képes hízni 2 kilót, ha heti 3x 2 órát atlétizàlok, és 1x 2 órát lovagolok, és mellette ilyen keveset eszem:
Ma:
Reggeli: egy Lidl-ben kapható olivás kifli(kb. 60 gramm)+ 90 gramm kekszes krémtúró
Tízórai: egy banán
Ebéd: egy fél adag( kb. 100 gramm) babfőzelék teljes kiőrlésű liszttel és 1,5 százalékos tejjel készítve+ 2 főttojás
Vacsora: a fagyikiállításon kóstoltunk mindenféle fagyit, mindegyikből 1-2 gramm, (min. 1, max 10) és kábé 20-25 kóstolás volt.
Ez szerintem nem olyan sok, és általában nem szoktam ilyen sok édességet enni, de ma kénytelen voltam. És most ne azt írjátok, hogy fejlődésben van a szervezetem, persze, hogy hízok, mert ez fizikailag lehetetlen! (És persze voltam ma suliban is, és az anyagcserém is nagyon gyors, 2-3x van naponta székletem)
13/L
Mennyi idő alatt jött fel ez a 2 kg?
Amúgy meg a hormonális változások időszakában vagy, simán lehet az a felelős a hízásért. Emlékszem én is ekkortájt "szedtem meg magam". Én is normál-vékony testalkatú voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!