Miért vagyok ilyen kövér?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 79 kg....undorító és visszataszító pedig nem eszek többet mint bárki más és ugyanannyit is mozgok de nem birok lefogyni...és minden évbe ahogy növök ugy leszek dagadtabb is...segítsetek pls hogy fogyjak le vagy valami tanácsot légyszives2015. márc. 1. 18:48
2/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem minőségi táplálékot visel be, és keveset mozogsz.
3/10 A kérdező kommentje:
és mit sportoljak,vagy mit ajánlotok...teljesen tanácstalan vagyok,már sok mindent kipróbáltam.
2015. márc. 1. 19:04
4/10 anonim válasza:
Alkati, genetikai dolog is lehet, de megfelelő táplálkozással (nem éhezéssel!), és rendszeres mozgással sokat lehet javítani a helyzeten.
5/10 anonim válasza:
A lényeg a rendszeresség. érdemes olyanba kezdeni, amit szívesen csinálsz, és fogyáson túl is jobb a közérzeted tőle.
6/10 anonim válasza:
Ha szeretsz mondjuk táncolni, az is megoldás. Csak rendszeresen jól mozgasson meg.
7/10 anonim válasza:
Szerintem figyeld, hogy mit eszel és mennyit. Írd kb. egy héten keresztül. Közben nézz utána egy kalóriatáblázatban, hogy mennyit kellene. Ha valóban annyit eszel mint amennyit kellene akkor még a mozgás segít. Séta, aztán gyorsabb séta, és ha gondolod kocogás majd futás, de az erőteljes séta is elég. Ha zavar a meleg a hideg és egyéb időjárási körülmények akkor lemehetsz csak futópadra vagy kerékpározni konditerembe is.
Ha még mindig nem fogysz akkor irány a doki és a pajzsmirigy vizsgálat.
8/10 A kérdező kommentje:
Na ma volt orvosi vizsgálat a suliba és 73 kg vagyok...nekem mennyi lenne az ideális testsúly?
2015. márc. 2. 15:17
10/10 A kérdező kommentje:
Ja... :/
2015. márc. 2. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!