Segítség, Olyan létezik hogy szorulás és hasmenés együtt?
Mert ha eddig nem volt akkor nekem tuti olyan van!
Kb 2-3 órája rám jött a kulhatnék és éreztem hogy ez keményebb mint szokott lenni aminek örültem is mert eddig csak valami nagyon folyékony volt amit nyilván a sok stressz okoz és most szerintem ezt is
Na a lényeg hogy leültem a wc-re és vártam a csodát, de semmi
Akárhogy próbáltam erőlködtem vagy csak finoman vártam egy félórát semmi aztán nagy nehezen ki jött 2db bogyó olyan volt mint amit a kecske csinál olyan lapított gömb csak nagyon kemény
na most elkezdtem kicsit szaladgálni mert olvastam hogy attól jobb és most egy kis folyékony kijött, de erőltetni már nem nagyon mertem mert hát nem egy kellemes érzés
Na most ilyenkor mit csináljak?
Érzem hogy kell nagyon is de ha wc-re ülök semmi
most akkor erőltessem vagy hagyjam és csak egyek igyak mindenfélét?
Az a baj hogy velem ilyen még nem fordult elő és nagyon félek hogy felrobbanok vagy valami ha nagyon erőltetem
Mit csináljak egyelőre még nem akarok hashajtóhoz nyúlni a futás nem jött be, kávét nem szívesen mert régebben magas volt a vérnyomásom, lekvárom, tejem nincs itthon
Az étolajat még megpróbálom később abból van bőven
a tejföl segíthet?
Valaki nyugtasson meg hogy ez mindenkinél ilyen amilyennek én leírtam, nagyon félek segítsetek mit lehet ilyenkor vagy mi a jó ilyenkor?
Szia!
Aah régi kérdés nagyon de hasonló gondom van most, neked mi segített? Megyek székelni napi 3x akár, de alig jön valami és nem száraz, hanem hígabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!