Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan dobhatnék le 8 kg-t?

Hogyan dobhatnék le 8 kg-t?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok 174 cm magas és 83 kg.

Régebben még ducibb lány voltam 4 éve nyomtam 97 kg-t is.

Aztán az évek alatt leadtam,elszánt is voltam.Visszajönni nem engedtem a kilókat,meg nem is jöttek szerencsére.Önbizalmam teljes mértékben visszajött,amit elveszettem a sok csúfolódás miatt.

Most is szerettem volna leadni a nyáron pár kilót,de valahogy nem ment...most valahogy még nehezebb...egyszerűen nem értem mitől lehet.Igaz,most nem volt időm sportolásra,de a múlt években sem vittem túlzásba.Van úgy,hogy kevesebbet eszem,néha egy-két kocka csoki:) kb. napi 1200-1400 kcal-t eszem,és ezt betartom.

Talán még jobban meg kéne vonnom magamtól a kalóriabevitelt?

2008. aug. 23. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ez így tökéletes. diet.
2008. aug. 23. 18:40
 2/7 A kérdező kommentje:
szeretném kérni,hogy valaki bővebben válaszoljon nekem,köszönöm:D
2008. aug. 23. 20:47
 3/7 anonim válasza:

Nos hát ezzel nem értek eggyet bár lehet bejön.

83 kg vagy akkor kikell számolni az alapanyagcserét meg minden neked kb 3500 kcal kell a testsúly megörzéséhez és kb 2500 kcal kell a testsúly csökkentéséhez.

Akkor ez naponta minusz 1000 kcal persze csak ha mozogsz futsz meg minden anélkül nemfogsz fogyni.

1 g zsír = 9 kcal

tehát 1kg zsír 9000 kcal

9 nap alatt leadosz ennyit, de mivel nemcsak zsírt adsz hanem kb 20% glikogén (ami megköt vagy 1 kg vizet és ezzel együtt megy le) 20% izom plusz csomó víz és az a nagyonkevés % a zsír amit leadsz az a zsír.

Tehát nem úgy megy az hogy nemeszel és akkor amit leadsz az mind zsír kezdőknél lehet müködik de max 1 hétig.

Tehát sokat kell edzeni és türelem kb 2 hónapos diéta kell. Ja és minél gyorsabban adod le a kilókat annál kevesebb zsírt adsz le.

Rmélem érthető volt.

Tehát nem olyan egyszerű hogyha nem eszel

2008. aug. 23. 23:13
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,értem amit írtál,mozognom ugyis kell majd,mert félélves tantárgyaim között van a tesi,heti két alkalom és másfél óra aerobic vagy fitball
2008. aug. 24. 12:31
 5/7 anonim válasza:
Kezdj bele egy 90 napos diétába, ami 4 részből áll. Első nap fehérje, második nap keményítő, harrmadik nap szénhidrát és a negyedik nap kizárólag gyümölcs. Ahogy letelt a 4 nap kezdődik előről.. Sok sikert
2008. aug. 25. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves Második válaszoló hogyan számoltál alapanyagcserét?

Egyébként én még mindig tartom,hogy amit elkezdtél az úgy jó, nem kell más diéta. Na persze ne számíts 2 hónap múlva sok mínuszra, de szerintem ne is ez legyen a cél. Hanem,hogy lassú fogyás után könnyű legyen megtartani a súlyod. Na és persze mozogni azt kell.

2008. aug. 25. 18:19
 7/7 anonim válasza:
Nem a kaján kell változtatni, hanem az életmódon. Kicsivel több mozgás szerintem sokkal jobbat tenne, mint a "koplalás". Főleg, mert izmot is veszítessz az alacsony bevitellel sajna. Haverokkal járj ki kocogni, vagy hosszakat sétálni, járj el úszni, görkorizni, bicózni. Lényg, hogy mozogj és élvezd. Tuti akad olyan, aki szívesen veled tart majd.
2008. okt. 4. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!