Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tehetek ha az egyik...

Mit tehetek ha az egyik barátom nem eszik? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Mit tehetek, hogyha az egyik haverom nem eszik egésznap egyátalán semmit? igazából nemtudom miért csinálja, megkérdeztem és aztmondja "hogy szadizzam magam" mondom neki az miért jó neked? erre ő: "hát mikor eszem akkor mindig olyan rossz érzésem van de ha nem akkor nem" <- mondja ezt mikor tesi órán majdnem összeesett annyira éhes volt

az illetőnek kezdődő cukorbetegsége van aminek szerintem egyátalán nem tesz jót, és nem akarom hogy szegény anorexiás legyen.

Sürgős válaszokat kérek!!!

2010. febr. 11. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem hívd el őt valahova hétvégén vagy suli után és beszélgess vele erről. Ráerőltetni az ételt nem nagyon lehet, ezért valahogy meg kellene értetned vele, hogy nem jó amit csinál. Neked kell okosnak lenned. Semmiféleképpen ne beszélj vele hangos hangnemben, legyél nyugodt, akár visszautasít, akár nem.

Vagy pedig, ha van testvére akkor mondd el neki (ha nem tudja még), ő biztos szól a szüleinek és oda fognak rá figyelni :-)

Jobbulást neki

2010. febr. 11. 16:04
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi de ez nem ilyen egyszerű.. gondoltam rá hogy elmondom az anyjának de ő akkor megsértődik hogy én beköptem.. -.- az anyja meg lehülyézi őt, egyiket sem szeretném
2010. febr. 11. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kísérd el egy pszichológushoz !
2010. febr. 13. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz a tippet, gondolkodom rajta ....
2010. febr. 14. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!