Kinek higgyen az ember már egészségesebb táplálkozás ügyben?
Senkinek, inkább termeld meg magadnak és tudni fogod, hogy mit eszel, és mi van benne, és hogy honnan származik.
AZ összes többi megkérdőjelezhető sajnos, még az ilyen biokaják is - és egyáltalán nem biztos, hogy minőségi kaját veszel, vagy csak a kevésbé hibátlan kinéeztű dolgokat háromszoros áron...
ha jól sejtem, nem étkezési tanácsra van szükséged, hanem inkább olyan tanácsra, ami az étkezési tanácsok közötti választáshoz segít.
szerintem dönteni egyértelműen a józan eszed fog. az én tanácsom az, hogy:
- egyrészt mindent kritikusan vizsgálj meg és menj bele a részletekbe: ne a latin szavakig, de a hatásmechanizmusig (Wiki segít)
- másrészt ne a konkrét tanácsokat nézd, hanem azt a rendszert, ami mögötte van. mert ha találsz egy olyant (pl. antropozófus, hagyományos kínai, paleo stb. szemléletmód - annyira nem ismerem ki magam) ami szimpatikus neked, akkor, miután elsajátítottad az alapokat és egy adag tapasztalatra teszel szert, ha más kér tőled tanácsot, akkor magabiztosan és véleményed megalapozottságának teljes hitével és bizalmával tudsz válaszolni neki
mindenesetre sok időt igényel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!