Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Magfitpatch tapaszt próbált...

Magfitpatch tapaszt próbált már valaki? Vélemények?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni ezt a tapaszt,de előtte szeretnék megbizonyosodni róla,hogy hatásos és nem kamu. Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2015. jan. 31. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne pazarold rá a pénzed! Egyik ismerősöm megvette, de neki egyáltalán nem használt.

Azt írták, hogy diétázz és mozogj mialatt használod, így fogyni fogsz. Persze, így a tapasz nélkül is fogynál!

Ami nagyon idegesít, hogy tele van a hülye reklámjával az egész Facebook, na még a reklámja is kamu! Múltkor kitettek egy képet egy csajról, aki 30 kg-t fogyott. Magyarnak állították be a csajt, meg hogy ettől fogyott le stb.. Ott vesztette el a hitelességét nálam az egész, mivel azt a csajt Instagram-on követtem, külföldi és köze sincs ehhez a tapaszhoz.

Nem hatásos sajnos! :(

2015. jan. 31. 23:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy szóltál..Pedig már majdnem bevettem..túl jó lett volna.
2015. jan. 31. 23:35
 3/4 gilda777 válasza:
Én is voltam olyan hülye, hogy megvettem (persze a többhavi kiszerelést, amit egy hónap használat után ki is vágtam a kukába). Egy dekát nem fogytam, de ami a nagyobb baj volt, az a következő: a karika, természetesen, nem marad meg a nagylábujjad közepén, hanem ide-oda csúszkál. Megpróbáltam rögzíteni sebtapasszal, de kutyafülét sem ért. És ami a hab volt a tortán, az az, hogy a nap végére már annyira nyomta a lábujjam alját, hogy üvölteni bírtam volna a fájdalomtól. Sehogy nem tudtam úgy lépni, hogy ne nyilalljon belé. Egy hónap használat után egy hét kellett, hogy fájdalommentesen tudjak újra járni. Szóval: ne vegyétek meg!
2015. jún. 10. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló, sajnálom hogy így jártál vele :(

Betiltanám az összes ilyet...

2015. jún. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!