Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A lucerna csíráztatás során a...

A lucerna csíráztatás során a lucerna magban lévő kanavanin tartalom milyen mértékben marad meg a csíranövényben, illetve fogyasztható e biztonságosan a lucernacsíra, pld 5 napi csíráztatást követően 3-4 napi hűtőben való tárolást követően?

Figyelt kérdés
Természetesen csíráztatásra való, bio magot használtam, napi kétszeri átöblítéssel csíráztattam, külön erre szolgáló csíráztató műanyag (átlátszó plexi) edényben...

2015. jan. 27. 14:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!