Melyik multivitamint ajánlanátok?
Egy komplex általános multivitamint szeretnék szedni. Tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi. melyik érné meg ár-érték arányban? Illetve, ha megtudja valaki mondani, hogy mire figyeljek az összetevőknél? Centrum, supradyn, biotech usa vita complexe, vagy a kimondott nőknek valója, Multivitamin immunkomplex??? Illetve régebben szedtem spirulinát, most újból szeretnék, de nem emlékszem milyen márkát szedtem régen...a neten meg ezer félét találtam, persze jelentős árkülönbségekkel, ebből melyiket ajánlanátok?
Ami fontos, hogy a multivitaminban, ne legyen laktóz!
Rendes válaszokat várok és nem olyat, hogy "normális étrend mellett nem kellenek ezek" stb. :)
Köszönöm előre is a válaszokat :)
Igen én is úgy gondolom, ha normális az étrend ma már az sem elég..Na meg a mai rohanó világban nagyon nem egyszerű normális étrendet kialakítani plusz mozgás stb.
És ezek alapján amit leírtál van konkrétan olyan amit Te ajánlanál?köszönöm, sokat segítettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!