Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi történhet sütőpor túl...

Ksziszka kérdése:

Mi történhet sütőpor túl adagoláskor?

Figyelt kérdés

2015. jan. 17. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
A tésztában, vagy a hasadban?
2015. jan. 17. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
A hasamba a süteménybe 3-szorosát tettem mert elnéztem a receptet.És meg ettük.
2015. jan. 17. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Érződni fog a sütemény ízén, kissé keserű lesz tőle.
2015. jan. 17. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, mennyi a 3szoros mennyiség?

Mert 3 zacskóval tettél a sütibe 1 helyett? A funkciója, hogy "felfújja" a tésztát, esetleg a hasadban is puffadást okoz.

Ha egy késhegynyit kellett bele tenni, te meg 3 késhegynyit raktál bele, meg sem érzed, de a tészta sem.

Én gyakran rakok egy zacskóval a fél helyett, s még jobb a túróslepény állaga:)

2015. jan. 17. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
1 helyett 3 zacskóval tettem bele picit csipte a nyelvünket de azt hittem a krémbe van valami olyan.
2015. jan. 17. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, ez teszi tönkre a cuccokat az ízével:) Olyan sós, húzós az íze:)De nem méreg, csak felfújja a gezemicéket:)
2015. jan. 17. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :-)
2015. jan. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!