Pattanásos vagyok a tejtől lehet valamivel helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Évek óra rendkívül pattanásos voltam és semmi nem használt, semmilyen kencefice stb. Azután az öcsém tanácsolta, hogy ne igyak tejet. (régebben literszámra ittam, mert nagyon szeretem) Teljesen leáltam vele, még más tejterméket is csak ritkán eszek és nagyon szépen elkezdett rendbejönni az arcom. Viszont továbbra is nagyon hiányzik és jó lenne néha inni egy picit van valami "speckó" tej amivel lehet helyettesíteni? Gondolok én vmi szójatejre esetleg v. farmtej nem a Tesco-s génmódosított hülyeségre.2015. jan. 17. 17:05
1/3 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet.
A dohányzást lehet valahogy helyettesíteni? A rumot lehet valahogy helyettesíteni?
Jaa, újra olvastam a kérdésedet.
Ez nagyon finom, próbáld ki! (illetve vannak növényei tejek pl. kókuszreszelékből, mandulából vagy dióból elkészíthetők, de szerintem árra ez a legjobb, én ilyet készítek)
2/3 anonim válasza:
Milyen tejtől vagy az ? Ezektől a mű tejektől lehet. Próbálj meg IGAZI tejet inni. Házi tejet.
3/3 anonim válasza:
Az is autoimmun folyamatokat okoz, gabonaevés mellett.
A teuén tej egy másik faj tápláléka, nekünk 'húsevőknek' a másik faj szervei (húsa, belsőségei) a táplálékunk nem az ő táplálékuk. Legközelebb füvet kezdünk enni, mert a szarvasmarha is azt teszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!