Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki él egészségesebben?

Ki él egészségesebben?

Figyelt kérdés

Aki gluténmentesen, laktózmentesen, cukormentesen vagy vegán életmódot folytat?

Ezek közül melyik a legegészségtelenebb? Ha valaki tudja esetleg és kérhetném, akkor egy rangsort is tudna csinálni ezekből?..

Előre köszönöm! :)

2015. jan. 14. 18:48
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Pont tegnap voltam orvosnál, aki szerint is vannak egyéb okai is, a hirtelen fogyás csak pont volt az 'i'-re. Tehát ez is közrejátszott, de nem ez volt a kiváltó ok, ebben igazad van.

Tudom a vegán életmód önmagába nem rossz, sőt...csak én nem fokozatosan, össze-vissza, tudatlanul csináltam teljesen egyedül a 16 éves butuska fejemmel és túl szigorú voltam magamhoz. Már tudom, jobban oda kellett volna figyelnem, már teljesen máshogy csinálnám, az orvos szerint is túl sok táplálékot vontam meg magamtól..

Egyébként kérdésedre válaszolva, 9 hónap alatt fogytam 12kg-ot.

Neharagudj ha valamire nem válaszoltam, emlékezetből írtam és már nem tudom megnézni mit írtál :D

De köszönöm érdeklődésed és segítséged!! :)

2015. jan. 20. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!