Vékony vagyok, de nem feszes a bőröm. Hogyan táplálkozzak?
Annyira imádom az ilyen kérdéseket, amiben nincs semmi konkrét... mások szerint ilyen, de szerinted olyan, úgy eszel ahogy, sportolok... Könyörgöm... hány kiló vagy, hány éves, milyen magas, mennyit sportolsz, hetente hányszor, mit eszel, hányszor eszel...
Ha én azt kérdezném tőled, hogy én sikertelen ember vagyok mások szerint, de szerintem nem. Ha amit eddig csináltam azt kicsit másképp csinálom, akkor az jó szerinted? :D :D :D Na ennyit lehet kihámozni a te kérdésedből is...
1. válaszoló - jogos..: 175 centi vagyok és 55 kg, 17 éves. Mostantól hetente egyszer 2 órát röplabdázom és otthon szoktam heti 1x-2x fél órás fitnessz dvd-ket csinálni (rubint réke, pump it up) Azt nemtudom pontosan felsorolni hogy mit eszek, de úgy kb mindent, csak nem olyan sokat. és így tartom a súlyomat.
Szóval ha ezt így folytatom akkor nem fogok még inkább lefogyni tőle? Mert én csak feszesebb testet akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!