Minden gondolatom az evés körül foorg, hogyan álljak le?
16 éves vagyok. Kb 1 éve kezdett el kialakulni bennem, hogy kövérnek látom magam. Minden gondolatom akörül forog, mikor,mennyit ehetek. Nem tudok másra gondolni, sok dologgal próbáltam már lefoglalni a gondolataimat. Komolyabb diétába még nem igazán tudtam belekezdeni. Az edzés nem okoz gondot, majdnem mindne nap mozgok s szeretem is csinálni. Az evés annál inkább. Van,hogy öt napig simén kibírom csoki nélkül, nem is kíánom, aztán hireteln rámjön, hogy miért ne engedhetném meg magamnak. Ilyenkor elkezdek enni, majd még többet és soha nem leszek tele. (A sós dolgokat nem seretem, édesszájú vagyok) Ilyenkor viszont olyan bűntudatom támad, sírni támad kedvem, gyűlölöm magam, amiért ennyi akaraterőm sincs és még mindig eszek. Senkinek nem merek erről beszélni a baráti körömben, családomak szoktam panaszodni, nekik már elegük van belőlem, de sajnos tényleg csak a kaja körül forognaka gondolataim. És mégsem bírok parancsolni a csoki iránti vágyaimnak. A baráti társaságom is nálam sokkal vékonyabb lányokból áll, akik habár sok csokit esznek, mégsem lászik meg rajtuk.
Fogalmam sincs mihez kezdjek, bármilyen segítség jól jönne, vagy vaalki, aki szívesen beszélgetne velem erről, mert már kezdek beleőrülni a kajamániámba, és hogy kb 1 éve egyetlenegy olyan alkalom nem vol, hogy meg tudtam volna enni egy csokit bűntudat és önutálat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!