Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Dr. Lenkei termékek mennyire jók?

Dr. Lenkei termékek mennyire jók?

Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 13:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
Én kb 2 hónapja szedem a Lenkei Alap vitamint és reggel sokkal könnyebben fel tudok kelni és nincs az a fáradtság mint azelőtt. A másik érdekes meg tegnapelőtt vasuton voltam dolgozni és össze vissza kellett fogdosni a vonatot és beszedtem vmi xar vírust és hétfő reggelre megbetegedtem (láz, hányiger, hasfájás). Ugyanúgy beszedtem a napi adag vitamint és egyrészt a B6 vitamin elmulasztotta a hányingert másrészt másnap reggelre úgy keltem mintha meg se betegedtem volna, pedig egy ilyen lázas vírus napokig le szokott fektetni az ágyba...
2010. márc. 23. 18:20
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Kb.2 éve szedem minden nap az alap vitamint.Semmi bajom,fitt és egészséges vagyok.Nem vagyok fáradékony,nincs szorulásom,amivel előtte rengeteget szenvedtem.Lényegében tök jól vagyok:)

Az emberek többsége hálistennek,nem veszi be az orvosi maszlagokat.Hát igen...van egy orvos ismerősöm és tudjátok mi alapján ír fel neked egy új gyógyszert?Beígérnek neki ezt meg azt(utazás,pénz stb.) a gyógyszeriparból csakhogy azt a bizonyos gyógyszert írja fel.Na innentől kezdve pont lesz.rom az orvosokat ilyen szempontból.(Házi orvosokra gondolok)Ne féljetek az újtól!

2010. máj. 10. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

Kedves Orvos hozzászóló,ez a baj látod,tudod te mi a vitamin alap anyag az embernek,a Lenkei pont hogy optimális adagot tartalmaz,én már évek óta szedem,és sose vok beteg,bírom a strapát,minden leletem minden évben tökéletes sőt egyre jobb komolyan,a szívbillentyűm is már tökéletes semmi baja az EKG,azt mondják,mintha rajzolnám.

Nah erre mit lépsz,és ti orvosok mit csináltok?

Tömitek az emberekbe a sok gyógyszert nyakra főre,és félre kezelitek,sajnos ezért se bízok bennetek,a barátnőm apukáját egy hülye orvos félre inzulinozta és és amiatt a szíve az utolsó évben kb csak 20%-ban működött a barátnőm karjai között halt meg,Sajnos ennyit rólatok.

Ez kb olyan kérdező,egy kérdés,ha a kocsiba nem raksz olajat akkor mi lesz és úgy vezeted?Nah,hát a motor tönkre megy teljesen,de ha ápolod és olajat teszel bele akkor semmi baja nem lesz,nah ez pont olyan.

Szedd nyugodtan a Lenkeit vagy ha az drága vannak alternatívák ilyen adagban és hidd el semmi bajod nem lesz mert a multivitamint nem lehet túladagolni,nekem hidd el,évek óta szedem.CSak sok folyadék kell hozzá,de az így úgyis.

23F

2010. okt. 24. 11:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Első válaszoló,ha Te tényleg orvos Vagy,tudnod kellene,hogy a 60mg C-vitamin mire is elég.És hogy mikor állapították meg ezt a minimum szükséges mennyiséget.És kik.És hogy mi történt azóta.De ha mindezekkel nem is vagy tisztában,legalább az emberi test szükségleteivel,a működésével biztosan.Második válaszoló:A Lenkei vitaminokat tudtommal úgy osztod be,ahogy akarod.Ők csak a napi javasolt mennyiséget adják meg,de Te kedvedre csökkentheted a tabletták számát,ha úgy nyugodtabb Vagy.Szerencsére már az interneten is nyilatkoznak orvosok a vitaminokról szóló legújabb kutatásokról(legutóbb egy bőrgyógyász írt tanulmányt a D-vitaminról,aminek az RDA-ja 400NE-most változott 600-ra,ha jól tudom-az illető orvos pedig 2000NE-t ajánl belőle).Ebből a "veszedelmes",zsírban oldódó vitaminból,aminek a hiánya egyébként a rákra is hajlamosít.
2011. máj. 3. 11:30
 15/15 attillaa006 válasza:
Én csak annyit tennék hozzá, hogyha az ajánlott napi mennyiség C vitaminból 6 mg, akkor miért van az, hogy pl.: Centrum, Jovital C stb... is forgalmaz, gyárt 1000 mg-os tablettát?
2013. márc. 5. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!