Dr. Lenkei termékek mennyire jók?
Kb.2 éve szedem minden nap az alap vitamint.Semmi bajom,fitt és egészséges vagyok.Nem vagyok fáradékony,nincs szorulásom,amivel előtte rengeteget szenvedtem.Lényegében tök jól vagyok:)
Az emberek többsége hálistennek,nem veszi be az orvosi maszlagokat.Hát igen...van egy orvos ismerősöm és tudjátok mi alapján ír fel neked egy új gyógyszert?Beígérnek neki ezt meg azt(utazás,pénz stb.) a gyógyszeriparból csakhogy azt a bizonyos gyógyszert írja fel.Na innentől kezdve pont lesz.rom az orvosokat ilyen szempontból.(Házi orvosokra gondolok)Ne féljetek az újtól!
Kedves Orvos hozzászóló,ez a baj látod,tudod te mi a vitamin alap anyag az embernek,a Lenkei pont hogy optimális adagot tartalmaz,én már évek óta szedem,és sose vok beteg,bírom a strapát,minden leletem minden évben tökéletes sőt egyre jobb komolyan,a szívbillentyűm is már tökéletes semmi baja az EKG,azt mondják,mintha rajzolnám.
Nah erre mit lépsz,és ti orvosok mit csináltok?
Tömitek az emberekbe a sok gyógyszert nyakra főre,és félre kezelitek,sajnos ezért se bízok bennetek,a barátnőm apukáját egy hülye orvos félre inzulinozta és és amiatt a szíve az utolsó évben kb csak 20%-ban működött a barátnőm karjai között halt meg,Sajnos ennyit rólatok.
Ez kb olyan kérdező,egy kérdés,ha a kocsiba nem raksz olajat akkor mi lesz és úgy vezeted?Nah,hát a motor tönkre megy teljesen,de ha ápolod és olajat teszel bele akkor semmi baja nem lesz,nah ez pont olyan.
Szedd nyugodtan a Lenkeit vagy ha az drága vannak alternatívák ilyen adagban és hidd el semmi bajod nem lesz mert a multivitamint nem lehet túladagolni,nekem hidd el,évek óta szedem.CSak sok folyadék kell hozzá,de az így úgyis.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!