Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Cukorfüggő lettem, mit tegyek?

Cukorfüggő lettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A sok mekis kaja s a csokis finomságok miatt nagyon rászoktam a cukorra. Vagyis magát a cukrot utálom,meg tésztára sem szeretem, de a mekis kajában hallottam hogy rengeteg van, és én azt meg imádom. Le lehet erről szokni ? Nem mondhatom, hogy nagy elhatározás van bennem, de hát kiben van ? Pedig én aztán olvastam is, hogy mennyire káros és a testemen is meglátszik a kaja hatása, mégsincs elég akaraterőm. Miért van ez és hogyan tudnék változtatni ezen ?
2010. febr. 5. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok hozzá!

Eddig tömted magadba a sok cukros sz@art, amikor jól tudtad hoyg egészségtelen, most meg "sírsz", hogy hogyan tudtál erről leszokni.

Akaratgyenge, egészségtelen ember vagy.

Megis érdemled.

2010. febr. 5. 11:53
 2/11 A kérdező kommentje:

Ja, megérdemlem !

DE mostantól úgyis harcolni fogok, 15 éves vagyok még nem késő

2010. febr. 5. 11:57
 3/11 anonim ***** válasza:

ja hogy már 15 évesen ezeket zabálod??!!!

Az igen...

Hát harcolj csak :)LOL

2010. febr. 5. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Leszokni nem könnyű. Az igazi függő arról ismerszik meg, hogy nem képes leállni.

Lehet lassan csökkenteni az adagokat, vagy egyszerre elhagyni. Kérj segítséget a szüleidtől!

2010. febr. 6. 10:56
 5/11 anonim ***** válasza:
De vigyázz, mert ha utána akár csak belekóstolsz egy igazi McDonalds menübe, akkor visszajöhet a függőség!
2010. febr. 6. 11:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Eleve elszomorító hogy egy 15 éves gyerek, mekis kajákon él. Szerintem nincs jobb az igazi jó magyar kajánál. Mondjuk egy jó rántotthús, krumplival, és rá gurítasz egy jó hideg sört. Semmihez sem fogható érzés :))))

Nem akarom boncolgatni a Kérdező családi szokásait, de ezek szerint a szülei előszeretettel adnak pénzt arra, hogy ilyen szarokat egyen.

Nem is értem hogy valaki, évek óta eszik ilyeneket (gondolom micsoda élvezettel), meg rengeteg csoki, cukor, rengeteg édesség, mekis sz@arok összezabálása, eszi eszi eszi, és a végén rájön a kis buta, hogy "Jaa hoppá, talán ez így nem jó, mert rájöttem hogy k*rva egészségtelen. Légyszi segítsetek".

Nem kellett volna elkezdeni, és akkor nincs gond. NE itt várd a segítséget, old meg magadnak. Ha ilyen "okos" gyerek voltál hogy ennyi szart összeettél, akkor legyél olyan okos, és magadtól szokj le róla.

Ha meg nem segít senki, sír a szád.

Ehhez csak gratulálni tudok.

Old meg!

Na pá

2010. febr. 7. 13:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Pfff annyira primitiv és mocskos válaszokat tudtok adni, ha ennyire buták vagytok akkor ne válaszoljatok bazz !!!!!

Persze, ha valaki azt irja h " lefeküdtem egy pasival és nem védekeztem, lehet terhes vagyok, mit tegyek ? " akkor arra van eszetek válaszolni

De hát tök nyilvánvaló, hogy ennek az országnak 80%a visszafejlődött agyú felesleges csőcselék

2010. febr. 7. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:

"ennek az országnak 80%a visszafejlődött agyú felesleges csőcselék"

Csodálom hogy eddig valaki nem vert pofán.

Hogy gondolod ezt?? Mi az hogy a 80%-as csőcselék.

Tudod te mit beszélsz ember???

Azért mert a hozzádhasonló mekis hájfejeknek nem válaszolnak, ezért mindenki buta nyomorék???

Sírjál anyucinak hogy "anyu látod, ilyen szarokra adtál pénzt és most nem tudok leszokni róla"

Istenbarma...

2010. febr. 7. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:

"sok mekis kaja s a csokis finomságok", "nincs akaraterőm"

És mi vagyunk a buták???

Észnélkül vágtad ezeket befelé, nincs akaraterőd.

Erre azt tudom mondani, hogy egy gyenge, elkényesztetett, 15 éves kis hülyegyerek vagy, aki mit sem tud az életről, és most elkezd itt sírni.

Öreg, én azt mondom zabálj csak tovább.

Majd rájösz.

2010. febr. 7. 21:21
 10/11 anonim válasza:

Az eddiggi vàlaszadoidrol a véleményedet helyeslem..

Szerintem fokkozatosan csökkentsd az édesség evést,mindig kevessebb cukrot fogyassz,ne hirtelen hagyd abba mert az sem jo probàlj sok gyümölcsöt fogyasztani ananàsz,banàn stb is édes... a mekit pedig felejtsd el.

sok sikert

2010. febr. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!