Étvágynövelés, súlygyarapodás - hogyan?
Figyelt kérdés
Sajnos lelki problémák miatt 1 hónap alatt fogytam 4 kg-ot, ami alapból nem vészesen sok, de így is vékony voltam (178cm és 61kg-ról indultam, nő vagyok). Különösebben nem látszik egyébként rajtam, de engem nagyon megrémít a tudat, hogy csak 57kg vagyok. Mindig bántottak gyerekkoromban a vékonyságom miatt, így nagyon örültem, hogy évek óta tartósan 60kg felett voltam. Az a lélektani határ nálam. És most, hogy alá estem, elég rosszul érzem magamat. Tudom, erre megoldás, ha normálisan eszem, de az említett lelki probléma miatt alig van étvágyam. Mit tudnátok tanácsolni?2015. jan. 3. 17:46
1/1 anonim válasza:
Kalóriadúsabbat kellene enned, pl olajos magvak, tejszínnel való dúsítás, magasabb szénhidráttartalmú zöldségek/hüvelyesek, mint a borsó, bab, lencse.
Édességet, fehér lisztes dolgokat ne egyél, nem egészségesek. Csinálhatsz reggelire pirítóst és mogyorókrémet-nem nutellát és társait- kensz rá. Gyümölcsbe a banán, aszalványok sok kalóriát tartalmaznak, rágcsáld ezeket.
Sport az meg mind jó az étvágynövelésre, mind a hangulatra, lelki problémákra, stresszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!