15 éves kor után még nőnek a lányok?
Figyelt kérdés
Egyébként bocsi, hogyha rossz helyre tettem a kérdést, sztem ide is tartozhat
Jah, és ha számit valamit akkor még annyi, hogy a menstruáció még nem állt be rendesen, illetve gyógyszeres kezelésen vagyok
2010. febr. 4. 21:17
1/6 anonim válasza:
ezt nem lehet megmondani. Van aki 12 évesen megáll a növésben és olyan is aki csak 17 évesen nyúlik meg hirtelen. Esetleg szüleidet kérdezd meg, ők hány éves korukik nőttek, mert ez öröklődhet
2/6 anonim válasza:
Nőnek inkább csak 18 éves kor után. Egyébként alkattól függő a testmagasság. Van olyan, aki máshogy nő, más arányban. Van aki kiegyensúlyozottabban, és ilyenkor már csak kevesebbet, pedig korábban többet, és van az ellentettje is, amikor korábban kevesebbet, most meg többet. De azé ne óriásí különbségekre gondolj nyílván. Szerintem még nőhetsz pár centit.
3/6 anonim válasza:
a lányok többnyire 15 éves korukig nőnek. esetleg még 1-2cm-t nőhetsz, de nagyjából a mostani lesz a végleges testmagasságod.
4/6 anonim válasza:
Én 14 éves koromban megálltam a növésben, nem is baj :)
5/6 anonim válasza:
én 12 éves korom óta nem nőttem semmit:D most 16 vagyok.
6/6 Veky válasza:
a magasság nem számít egy normális embernél... :D
max. a munkahelyeken okozhat még a későbbiekben problémákat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!