Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Olyan gyógyszert szeretnék...

Olyan gyógyszert szeretnék vagy akármit amitől hirtelen nagyon sokat lehet hízni?

Figyelt kérdés
amit pl teába lehet tenni vagy mindegy, de a lényeg h hirtelen lehessen tőle hízni és nem keveset .... Nekem nagyon fontos lenne!! És nem csak pár kg-ot felszedni... hanem sokat sokat sokat
2010. febr. 4. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen gyógyszer nincs mert az annyira leterhelné a szíved hogy belehalnál.
2010. febr. 4. 08:30
 2/6 A kérdező kommentje:
értem! :S de csak van vmi akkor nem gyógyszer amitől meg lehet hízni könnyen...
2010. febr. 4. 08:31
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm azért a válaszodat!
2010. febr. 4. 08:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Humeter N szirup! Igaz drága! De jelzem étvágyhozó mert rengeteg nyomelem, ásványi anyag és vitamin van benne. Ezt gyümölcslébe kell tenni napi egy evőkanállal. És reggel meginni!Ha nagyon sovány vagy ne várjál csodát, kb egy hónapi rendes étkezés, ami ugye a jelenleginél többet jelent hozhat 3-4 kiló hízást.
2010. febr. 4. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a háziorvosod. Nekem annak idején a Peritolt írták fel.
2010. febr. 4. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
mik az adataid ? fiú vagy,vagy lány? nincs étvágyad, vagy sokat eszel,csak nem tudsz hízni? sportolsz valamit?
2010. febr. 5. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!