Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Edzési táplálék? (Többi lent)

Edzési táplálék? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Üdv abba a gondba vagyok hogy nem tudom mit kellene enni edzés előtt illetve edzés után

Napi test mozgás heti 4 edzés (2ora) ha szünet van heti 5 edzés (2ora) annyit tudok hogy edzés előtt vizet kell inni illetve edzés közben és edzés végén. Ezzel nincs gond plusz napi vitamin 1-2 narancs mandarin. De most jönne a kérdés milyen ételeket kéne ennem hogy nőjjenek az izmaim mi az ami fontos tapasztalt emberek írjanak köszönöm.

2014. dec. 18. 20:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Plusz még amit tesóm csinálunk kondi hasizom fekvő lefelejtettem
2014. dec. 18. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Tesin fére írtam
2014. dec. 18. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
húst kéne meg tojást.
2014. dec. 18. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Érdemes az egész táplálkozásodra odafigyelni, nem csak az edzés utánira. Mert ott nem jó, hogy csak edzés utáni, ugyanis edzés előtt is kell enni. Fehérje és szénhidrát. Ezt a legegyszerűbb sovány húsból és rizsből valamint szőlőcukorból megoldani.

Most kb. ennyi időm volt netezni, de azt javaslom hogy a sport - testépítés rovatba írj.

2014. dec. 19. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Hajjajaj. Nézz utána neten a testépítés alapismereteknek, vagy olvasd el a sárgakapszulát, ez is ingyen letölthető.
2014. dec. 19. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:

én nem ennék szőlőcukrot semmiképp. egyél inkább gyümölcsöt, mert abban is van cukor.

de a szervezetednek nem jó, ha villámgyorsan felszívódó cukrot eszel, mint a szőlőcukor.

nagyon megterheli a hormonrendszert.

a gyümölcs az nagyon jó.

2014. dec. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!