Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az ember hány napig képes...

Az ember hány napig képes visszatartani a szarást?

Figyelt kérdés

2014. dec. 16. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Hát, nekem eccő egy hétig nem vót, aztán végül ordítva nyomtam ki. Akkora vót, mint egy Vimes doboz. :/ Azóta aranyerem van.
2014. dec. 16. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

a haláláig:)

Mivel ha sokáig nem szarsz belehalsz

2014. dec. 16. 19:00
 3/8 anonim válasza:
Volt hogy már nem szartam 7 napig.
2014. dec. 16. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Akaraterő kérdése. Pár hónapig valószínűleg nem okoz komolyabb orvosi problémát, utána viszont gáz lehet, mert pl. elszoríthat egy szervet, vagy kiszakadhat a bélfal stb.

Amúgy volt egy orvosi kísérlet, ahol az alanyok pénzt kaptak azért, hogy tartsák vissza, de csak egy hétig tartott. Addig viszont szinte minden résztvevő kibírta.

2014. dec. 17. 04:52
 5/8 anonim válasza:
30%
Hat nekem sikerult eccer 10 napig....de amit utana a wc-be muveltem abba nem volt koszonet....osszefostam a plafont is :DD
2014. dec. 22. 00:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem eddig 3 nap a rekordom, de utána eldugult a budi mivel cirka 5 percen keresztül jött a kilométeres debreceni :D és napokig úgy éreztem mintha kitágult volna a seggem
2014. dec. 23. 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

10 nap után valószínűleg még fostál is.

minél tovább van bent, annál sűrűbb, mivel a vasragbélben szívódik fel a víz.

szóval

kamu

2015. máj. 11. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ameddig a külső-belső nyomás szét nem veti a záróizmot. Magyarul amíg be nem sz@rik.
2022. ápr. 2. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!