Az ember hány napig képes visszatartani a szarást?
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 18:18
1/8 anonim válasza:
Hát, nekem eccő egy hétig nem vót, aztán végül ordítva nyomtam ki. Akkora vót, mint egy Vimes doboz. :/ Azóta aranyerem van.
2/8 anonim válasza:
a haláláig:)
Mivel ha sokáig nem szarsz belehalsz
3/8 anonim válasza:
Volt hogy már nem szartam 7 napig.
4/8 anonim válasza:
Akaraterő kérdése. Pár hónapig valószínűleg nem okoz komolyabb orvosi problémát, utána viszont gáz lehet, mert pl. elszoríthat egy szervet, vagy kiszakadhat a bélfal stb.
Amúgy volt egy orvosi kísérlet, ahol az alanyok pénzt kaptak azért, hogy tartsák vissza, de csak egy hétig tartott. Addig viszont szinte minden résztvevő kibírta.
5/8 anonim válasza:
Hat nekem sikerult eccer 10 napig....de amit utana a wc-be muveltem abba nem volt koszonet....osszefostam a plafont is :DD
6/8 anonim válasza:
nekem eddig 3 nap a rekordom, de utána eldugult a budi mivel cirka 5 percen keresztül jött a kilométeres debreceni :D és napokig úgy éreztem mintha kitágult volna a seggem
7/8 anonim válasza:
10 nap után valószínűleg még fostál is.
minél tovább van bent, annál sűrűbb, mivel a vasragbélben szívódik fel a víz.
szóval
kamu
8/8 anonim válasza:
Ameddig a külső-belső nyomás szét nem veti a záróizmot. Magyarul amíg be nem sz@rik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!