Van még esélyem nőni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e esélyem még nőni. Most 18 éves vagyok és fiú létemre 163 cm ami nagyon elkeserít. Kb. 1 éve járok kondiba. Milyen plusz mozgásokat végezhetek amivel tudom magamat egy kicsit nyújtani? Hormonokat nem szeretnék szedni. Vannak olyan vitaminok amik elősegítik a növekedést? A válaszokat előre is köszönöm.
2014. dec. 8. 15:18
1/4 anonim válasza:
Elméletileg a férfiak nőhetnek még a 20-as éveik elejéig is, viszont gyakorlatilag ez manapság már nem jellemző. Ha 18 évesen 163 centi vagy, akkor valószínűleg maximum még néhány centimétert nőhetsz nyújtógyakorlatok, nyújtósportok által.
2/4 Sowilo válasza:
Gyakorlatilag nulla rá az esélyed. Gyakorlatokkal nem tudod növelni a magasságodat. A súlyzós edzést ne hagyd abba, ha rendesen edzel és mellé megfelelő az étrended is, 1-2 éven belül a testösszetételed simán ellensúlyozni fogja esztétikailag a magasságodat. Az alacsony embereken sokkal gyorsabban látszik meg ugyanannyi fejlődés, mint egy 2 méteres langalétán.
3/4 anonim válasza:
@Sowilo - Nem tudja növelni a magasságát, de az úgynevezett rejtett centiket, amik a testtartás helytelensége miatt alakulna ki, azokat kilehet hozni. Ez nem jelentős változás és nem szó szerinti növekedésre kell gondolni, hanem csak és kizárólag arra a testmagassági pluszra, amely a testtartásból ered.
4/4 Sowilo válasza:
Akkor tulajdonképpen egyet értünk, én arra gondoltam, hogy a csontozatának a magasságát nem tudja edzéssel növelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!