Elégtelen emésztés - mi a megoldás?
Hogyan lehet elősegíteni az emésztést?
Étkezés után feldagadt törzs, hosszantartó puffadás, az étel nem halad, széklet sincs.
A reggelidben szinte csak CH van. Nincs benne zsír, amitől örülne az epehólyagod. Könnyen lehet, hogy ezért vagy puffadt egész nap.
Olvasd a #12 kommentet!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__4876925..
Dehogyis. Talán a végét járom. Nem túl vicces.
Akkor érzem magam legjobban, ha csak vizet és vitaminozott szőlőcukortablettát eszem egész nap. Minden más élelem felhízlal.
Nem felhizlal, hanem felpuffaszt mert érzékeny vagy rá.
Ezek az érzékenységek orvosilag igazoltak?
Dietetikushoz miért nem mész el, aki segíteni hogy miket tudsz enni?
Tényleg nincs zsír. Teljesen zsírmentesen sütök és főzök.
Ez lenne a kulcs?
Két nap kipróbáltam 3 tojást reggelire. Különlegesen intenzív érzés volt a gyomromban, fájdalomba hajló.
Egyértelműen kevésbé voltam felhízva ezen a két napon, úgyhogy itt lehetett a kutya elásva.
Bio tojást használtam, kicsit allergiás vagyok rá, kellene más helyette, váltogatni a reggeli zsíradékot.
A citrom csodát tesz, tudom.
Köszönöm! Egy teljes kúrát tervezek, hogy normalizálódjon a májműködésem. Szívesen fogadnám tanácsaidat továbbra is.
Puffadt has, kilépő derék vékony testalkatú embernél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!