Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj, ha az evés okozza nekem...

Baj, ha az evés okozza nekem a szinte a legnagyobb örömöt?

Figyelt kérdés
Kollégista vagyok. Ebben a koleszban, nincs net, se tv, se lehetőség sportolásra.Itt csak a tanulás fontos. Amióta ide járok híztam, de sikerült visszafogynom. Most megit híztam 3 kg-ot egy hét alatt. Csak az evésben találom az örömöm. Barátaim nem nagyon vannak, vagyis vannak, de más városban. Egyedül érzem magam és éhes vagyok, de nem akarok enni. Csak ebben van már szinte örömöm, megnéha ha van 1-1 buli...
2010. jan. 30. 21:41
 1/7 A kérdező kommentje:
18/l
2010. jan. 30. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát...Végülis mondhatjuk hogy igen baj, ha az evésben találod a legnagyobb örömöt.Csak tudsz valamit csinálni.Hallgass zenét vagy olvass vagy nem tudom.De ha már annyira nem bírod, akkor egyél olyat ami nem hízlal és nincs tele tartósító szerrel és egyéb dolgokkal.

Amúgy meg szerintem nem azért eszel annyit, mert éhes vagy hanem mert unatkozol.De egy idő után majd kitágul a gyomrod és akkor nézhetsz és majd tényleg azért fogsz enni, mert sokat vagy éhes.

2010. jan. 30. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem helyes, hogy evéssel ütöd el az időd!

Ha kész vagy a tanulással, menj sétálni vagy konditerembe.

2010. jan. 30. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nyilván nem jó. Én nasi függő vagyok, úgyhogy állandó súlyproblémám van.

Olvass regényeket, a koleszban dumálni is lehet. Próbálj ismerkedni, ha kicsit jobb lesz az idő, mászkálni.

Könyvtár.

Klubhelyiség, klubélet nincs?

Vagy folyosó parti?

Ne gubbaszkodj a szobába egyedül.

2010. jan. 30. 21:50
 5/7 A kérdező kommentje:

magányos vagyok, és ideges, és szomorú

és elegem van abból, h nem vagyok fontos senkinek

és, h senki nicsn fenn msn-en, mert mindneki bulizik, csak én a lúzer nem

2010. jan. 30. 21:55
 6/7 anonim válasza:
engem spec nemzavar. max egy nagy hájas dög leszel +o( xd
2010. jan. 30. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Te miért nem mész bulizni?
2010. jan. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!