Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen élénkítőt kellene...

Milyen élénkítőt kellene innia egy PC-s kemény játékosnak?

Figyelt kérdés

Egész nap a PC-s játékokat tolom, EVE online és Total war otthoni verzió (azaz online és home játékokkal is tolom), azt tapasztaltam, hogy akármilyen sokat eszek meg sac 1l Cola naponta és mégis 8 óra után már nem bírom olyan masszívan nyomagatni a gombokat viszont így, kilőnek meg nem bírom a többi kockával.

Tudom, hogy az energia ital méreg meg nem egészséges az egész napi kávé meg kólázás. Mit igyak ami nem árt és mégis képes vagyok napi 12-14 órát tólni naponta?

Létezik valami játékosoknak készített speciális ital készítmény? Vagy tablettás étrendkiegészítő?

2014. nov. 29. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Neked egy nagy fejbekólintás kéne, hogy végre észrevedd: nem éled az életedet!
2014. nov. 29. 19:44
 2/9 acelsziv ***** válasza:
Ja. Lapáttal pofán az talán felébresztene. Vizet nem is iszol csak azt a barna fost? Nem csoda ha ki vagy pusztulva...
2014. nov. 29. 19:57
 3/9 A kérdező kommentje:

A való világ is számítógépes szimuláció ! Erre modern kvantumfizikusok jöttek rá. [link] tessék [link] magyar tudomány is megírta [link]

Nem tökmindegy, hogy a saját gépemen keresem az élvezetet vagy a másén ? :-D

Most őszintén ? Kérnék konstruktív válaszokat, étrendkiegészítőkkel

2014. nov. 29. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Itt az ido hogy vki elvagja a tapkabelt es kizavarjon focizni.
2014. nov. 30. 00:10
 5/9 anonim válasza:

Mozogj előtte. Illetve fektess be egy szünetet.

Pl fegyencedzés, ahhoz semmi nem kell, és felpörget.

Illetve: Gyümölcsök-zöldségek. Turmixok.

Versenyző vagy amúgy? Mert ha nem, akkor valóban sokat ülsz gép előtt.

2014. nov. 30. 12:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Versenyeztem, de már kiszálltam, mert azt a játékot eluntam, most váltottam és így karácsonykor vannak olyan akciós napok, melyek 24 óráig tartó kedvezményt biztosítanak, ott nem lehet közben pihenni.

Most húztam le 24 óra kemény játékot és még 2 napig szeretném csinálni másik játékkal is. Már annyira fáradt vagyok, hogy az újjaim, csuklóm majd leszakad megittam 5 l colát, 2 l energiaitalt és egy csomó szaloncukrot. Mit toljak be ? Műr nyitva van a Tesco meg a vitaminboltok, bármit megvehetek. Mit vegyek?

2014. dec. 27. 19:00
 7/9 anonim válasza:

Hány éves vagy?

Szerintem naponta elég lenne csak két óra játék,a többi időt,meg tölthetnéd a haverjaiddal,vagy egyéb valós emberek társaságában, sokkal jobban járnál így meg lenne a társas életed, és a játék élvezte is megmaradna :P

2014. dec. 27. 19:03
 8/9 acelsziv ***** válasza:
vegyél még kólát és energiaitalt. Amilyen hülye vagy kár beléd bármi más. Ezekkel meg jó hamar kinyírod magad pláne ekkora mennyiségben.
2014. dec. 27. 21:22
 9/9 anonim válasza:
Menj el orvoshoz ez már kemény függőség, de most komolyan.
2014. dec. 30. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!