Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ajánlanátok valami jó élénkítőt?

Ajánlanátok valami jó élénkítőt?

Figyelt kérdés
A kávét nem szeretem és nem is szeretnék rászokni, az energiaital egy gyilok. Mi mást használhatnék ami reggelente élénkít de kevésbé káros?
2010. márc. 19. 20:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fekete tea. Nem olyan hirtelen hatású, mint a kávé, de egészségesebb is, és hosszabban tart a hatása. Illetve ha reggel meg bírod inni, az ásványvíz is segíthet. (Én nem tudnék korán reggel vizet inni, nálam a kávé a nyerő, de különbőzőek vagyunk:-)))
2010. márc. 19. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Még annyit, hogya a férjem fekete teát iszik délután, nem tud elaludni este. Én általában még a kávé után is el tudok aludni. :-) Bár én sajnos túl sok koffeint fogyasztok, már hozzászokott a szervezetem, vigyázni kell :-(

Ja még a kólában is van koffein, de az szintén nagyon káros (bár gondolom ezt te is tudod :-))) , még a light is, úgyhogy azt egyáltalán nem javasolnám, mindennapos frissítésre, de egyszer-egyszer ha nagyon fáradt vagy, azért talán belefér.

2010. márc. 19. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:

vegyél gyömbérgyökeret, főzz teát, ízesitsd igazi citrommal, nagyon pici sóval és egy kávéskanál ecettel

tegyél bele cukrot, és reszelj bele gyömbérgyökeret + extraként adhatsz hozzá egy kis burbon vaniliás cukrot is!

Az arányok izlés dolga, de a sóval és az ecettel óvatosan bánj, mert el is cseszheted vele ha sokat raksz valamelyikből!

2010. márc. 19. 20:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Guarana kapszula.
2010. márc. 19. 20:36
 5/13 anonim ***** válasza:
off: Teába sót? oO
2010. márc. 19. 20:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen egy nagyon picit, hogy kihozza az ízeket, Én 5 literes fazékba szoktam egy csapott kávéskanyálnyit!

A vanilia és a gyömbér ízét marhajól kihozza!!

2010. márc. 19. 20:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Am 5 liter teához majdnem egy kg cukor elmegy..

És vagy 2 csomag vanilia, de azt csak langyos állapotában szabad már beletnni mert elillan ha túl forró..

2010. márc. 19. 20:44
 8/13 A kérdező kommentje:

A kapszula nem veszélyes?

Fekete teát simán, vagy szabad cukorral, citrommal ízesíteni?

Egész éjszaka ott van az ágyam mellett az ásványvíz ha szomjas vagyok és rendszerint reggel is azzal kezdem, de nem igazán segít.

Köszönöm a válaszokat.

2010. márc. 19. 22:27
 9/13 anonim ***** válasza:
A fekete teát ízesítheted, de ne használj cukrot, hanem mézet. Egyébként én mikor egy pár napig házi tehéntejet ittam, egészen felélénkültem tőle, lehet neked is segít. A kecske tej pedig még annál is jobb!
2010. márc. 23. 20:14
 10/13 anonim ***** válasza:
A kapszulában guarana őrlemény van, mintha kávépor lenne benne, nem veszélyesebb, mint meginni egy-két csésze kávét.
2010. márc. 23. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!