Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 2cl pálinka ugye nem álítja...

2cl pálinka ugye nem álítja le a fejlödést? 15f (növekedést)

Figyelt kérdés
már lassan 3 napja égett a gyomrom és egy negyed kortynyi pálinkát kb0.2dc-t megítam mert sajnos csak ettől mulik el.ugye ebből nem lesz semmi bajom?
2014. nov. 29. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyitől még semmi bajod nem lesz, nyugodj meg!
2014. nov. 29. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
1-2 agysejted elpusztul, de több bajod nem igen lesz
2014. nov. 29. 19:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! utálom az alkoholt de ha egyszer ég a gyomrom:( vagyis már csak égett.
2014. nov. 29. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha ég a gyomrod lehet rá kapni gyógyszereket is, folyton ilyeneket reklámoznak a tv-ben.

Bár szerintem az több kárt okoz, mint egy kis pálinka, lásd a mellékhatás résznél.

2014. nov. 29. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek adtam zöld pacsit akkor ezekszerint semmiféle bajom nem származhat belöle amugy a gyomorégés elleni gyogyszerek semit nem segitettek. Hibákért meg bocsi mibilrol vagyok.
2014. nov. 29. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz, hogy vizsgáljon ki és adjon rá vmit
2014. nov. 29. 21:07
 7/7 anonim válasza:

Ha hosszabb távon így kezeled magad, alkoholista lehetsz.

Ha ég a gyomrod, akkor próbáld ki először a Salvus gyógyvizet, nekem bejött. Ha nem segít ->doki.

2014. dec. 13. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!