Milyen étrend kiegészítőt vegyek, ha hízni szeretnék?
Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok hízni. Nem túlzok, akármennyit eszek, semmit sem hízok. Sovány is vagyok nagyon. 174cm/49kg. Van valami ami tartalmaz olyan anyagokat amitől tudnék hízni végre? Lucernát ettem pár hétig, mert hallottam, hogy sok egyéb mellett hasznos emésztőenzimeket is tartalmaz.
17/F
2014. nov. 27. 17:17
1/2 anonim válasza:
Inkább menj el egy gasztroenterológushoz,mert lehet,hogy valami felszívódási zavarod van,amit ki kell vizsgálni és kezelni.
2/2 A kérdező kommentje:
A megoldás egy jó tömegnövelő, jól összeállított étrend és edzésterv. Minimum 2500-3000kcal/nap, plusz edzés, és idővel meg is lesz az eredmény.
2018. jan. 29. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!