Másnál is puffadást okoz a zabpehely?
Figyelt kérdés
ígyúgy egészséges, de ezek szerint nekem valamiért mégsem lehet, az....valami kegyetlen :D2014. nov. 13. 12:31
1/6 Szintiszoli123 válasza:
Lehet a rostok miatt is. Hogyan készíted el?
2/6 A kérdező kommentje:
natúran vízben áztatva, vagy fehér joghurttal
2014. nov. 14. 00:55
3/6 Szintiszoli123 válasza:
Akkor nem tudom. Az emészthetőséget áztatással, főzéssel, darálással tudod javítani. Nekem elég, ha forró vizet öntök rá és állni hagyom 10 percig. Van, aki beáztatja 10-12 órára, mielőtt megeszi.
Ezeket próbáld. Ha ez sem segít, akkor nem bírod az ilyen szinten rostos ételeket.
4/6 A kérdező kommentje:
kösz a tippet, biztos ez lesz az! csak pár percig szoktam állni hagyni vízben
2014. nov. 15. 15:12
5/6 Szintiszoli123 válasza:
Mikróban 2 perc alatt eléred ugyanazt, mint forró vízzel 10 perc alatt, de én nem szeretem mikrózni, mert megváltozik az íze és ki tudja még mije. Ha mégis mikrózod, vigyázz, mert kifut (függően persze a hozzáadott víz mennyiségétől).
6/6 anonim válasza:
Igen, nálam is azt okoz. A zab elvileg gluténmentes lenne, de a feldolgozás során szennyeződik. Nem igazán alkalmas emberi táplálkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!