Milyen multivitamin& ásványi anyag tablettát szedjek télen?
Értem. Akkor a Forever Living Daily-jét ajánlom, vagy ha nem akarsz rá ennyit költeni, akkor az Olimp Nutrition multivitaminjai is jók.
Itt láthatod őket:
Azért ezeket mondom, mert ezek szerves kötésű ásványi anyagokat tartalmaznak Pl glükonátok, ezek nagyon jól hasznosulnak.
A legtöbbi multivitamin sajnos szervetlen ásványi anyagokat tartalmaz, oxidok, kloridok...stb, amiknek jó esetben pár százaléka hasznosul, a többi kijön ahogy bement. Károsnak nem káros, csak semmit nem érnek. Ezért még száz forintot sem érdemes költeni az ilyen "átlag" multivitaminokra.
Hát akkor ne vedd meg, én csak ajánlottam. Azért is kérdeztem, hogy mennyit szánsz rá de akkor azt mondtad nincs korlát.
Én az FLP-t próbáltam és jó, akkor is ha csak normál RDA van benne, mert nem mindegy az arány...lehet valamiben pár vitaminból 1500 % RDA ha közben meg más elem nincs meg benne. Ez okozza általában az ásványi anyagok és vitaminok relatív hiányát. Mert egyik nélkül nem hasznosul a másik, vagy éppen egymás felszívódását gyengítik.
Egyébként az Olimpnak ha rákeresel a gugliban akkor máshol biztosan megtalálod az összetételét. A linkeket csak azért másoltam, hogy lásd őket, nem azért, hogy házhoz is szállítsam.
Egyébként szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!