Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az odaégett kenyér rákot...

Az odaégett kenyér rákot okoz? Most tényleg?

Figyelt kérdés
Valami hivatkozás ha igen?

2014. nov. 7. 13:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom mi a franc az az aktív szén...
2014. nov. 8. 00:12
 12/16 anonim ***** válasza:
a feketére sült dolgok valóban tartalmaznak rákkeltő anyagot. ezt én is olvastam valahol már. de nem mindenki hajlamos a rákra. a gének itt is a felelősök, hogy ki lesz rákos és ki nem.
2014. nov. 8. 05:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Mindenki magában hordozza a rákot. Sőt a legújabb kutatások szerint mindenki naponta többször rákos is lesz. Vagyis mindenkiben naponta fejlődnek ki rákos sejtek, csak az egészséges szervezet ezeket legyőzi. Nyilván, ha túl sok támadás éri a szervezetet, nem tud mindenhol helyt állni, ezért jó odafigyelni arra, hogy mit eszel meg és mit nem. A mai kenyereknek egyébként köze nincs a kenyérhez, tele van minden mű szarral. A menyem egy időben pékségben dolgozott, ő mondta: 8 féle E van a kenyérben. Ha ezeket még megfejeled a korommal, komoly kihívások elé állítod a testedet.
2014. nov. 8. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
a lenyeg az hogy a megegett cuccokban levo valami nem ugyanaz mint amit beveszel hogy ne menjen a hasad. Hanem teljesen mas. Ugye egy pohar viz meg egy pohar vodka is ugyanugy nez ki aztan ha megiszod mindkettot, nem ugyanaz lesz a hatasa.
2014. nov. 8. 13:32
 15/16 A kérdező kommentje:
14. nem az a kérdés (itt most) számomra hogy ugyanaz e, hanem hogy mi a baj vele. Eddig úgy látom hogy petefészekgyulladásra gyanakodnak egy jópár ellentmondó kísérlettel. Arra gyanakszom hogy semmi értelme aggódnom.
2014. nov. 8. 22:58
 16/16 A kérdező kommentje:
13, ez valami űberbió jóféle kenyér.
2014. nov. 8. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!