Ettél már ilyet? Vagy én találtam fel? : D
Figyelt kérdés
Trópusi gyümölcsmix konzervet szoktam enni babapiskótával.. Nagyon telít és finom is.. :)2010. jan. 25. 21:07
1/5 anonim válasza:
Hú nagyon fincsi, én is ettem már. Én meg ropit tejfölbe márogatva, az is nagyon finom.
2/5 anonim válasza:
piskóta+vaníliás krémpuding+gyümölcs+tejszínhab. Ez a tuti!!
3/5 A kérdező kommentje:
Huhh az már nagyon édes lehet.. A hányinger kerülget, bocsi :D
2010. jan. 26. 05:26
4/5 anonim válasza:
loll xDD az utolsó kommented élveztem
különben én is ettem olyat, amilyen a 2. válaszoló mondott és nagyon finom. Mondjuk lehet az is hozzájárul, hogy a gyomrom mostanában olyan, mint egy misztikus fekete lyuk xDDD jó étvágyat továbbra is !
5/5 anonim válasza:
a 2. válaszoló "receptjét" én úgy szoktam csinálni hogy a babapiskótát tejbe beáztatom és rá a vaniliapuding megint egy réteg piskóta aztán vanilia puding (amennyi réteget akarsz) és végén a tetejére barackot szórok vagy ha csokipudingos akkor meggyet. hűtőben érlelem. nagyon finom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!