Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 2óránként vagy 3óránként...

2óránként vagy 3óránként kajáljak ha tömeget akarok növelni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
ha csak most kezded ne kajálj 2 óránként, mert nemfogod bírni. kezd a 3 óránkéntivel. de sztem még aztsem fogod bírni. és ugye tudod h nem az a lényeg h 3 óránként egyél valamit, mindegy hogy mit? az ételnek amit eszel, annak is meghatározottnak kell lennie, és nemcsakúgy sitty sutty bekapok vmit.
2010. jan. 25. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Előző, te is biztos értesz hozzá.:D

Kérdező:Itt megtalálod a választ, meg még sok fontos dologra is.:)

[link]

2010. jan. 26. 15:25
 3/10 anonim ***** válasza:
az ételnek télleg meghatározottnak kell lennie, nemcsak bekapok 1-2 szelet párizsit és szevasz. és baromira nemmindegy h miteszel...linkelni pedig énis tudok....
2010. jan. 26. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem linkelni kellene tudnod, hanem olvasni...

Menj azt máshol oszd az észt, ha csak ennyit tudsz beverni, hogy nem 1-2 szelet párizsit kell bekapni.

2010. jan. 27. 07:14
 5/10 anonim ***** válasza:
sokszor találkoztam már olyan emberekkel, akiknek a napi többször étkezés azt jelentette, hogy 3 óránként megeszek egy párizsis szendvicset ebédre pedig egy fél csirkét, és azthitték ettől majd megnőnek. hát nem. így fontosnak tartottam kijelenteni, hogy senki se ilyen hozzáállással kezdjen ennek neki, mert így várhat-várhat, szarsem fog történni.
2010. jan. 27. 13:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát gratulálok ehhez.Én életem során mindennap csak olyan aberráltakkal találkozom mint te.

Az alap eset, hogy a buta átlagember nem tud semmit az egészről.(és most nem a testépítésről beszélek) Olyan szinten hülyék mindenhez, zabálják a bolti sz@r kajáikat, azt mindegyik csodálkozik, hogy beteg.A másik a sok dagadt diétás hülye, aki 2 tábla szalo.na helyett csak egyet eszik, meg csak egy fagyit...Aztán meg a zsírjukat, meg a narancsbőrüket a tv shoppos f@szságokkal akarják eltüntetni.

Szóval ilyen szintű tudatlanságnál nem elég beverned, hogy nem parizeres kenyeret kell enni háromszor, az egy dolog, hogy igazad van, de ez csak a jéghegy csúcsa, 1000x összetettebb mint ahogy te gondolod, ezért olvasgass még te is utána.

Kérdező te meg ne itt vergődj, a sok hülyétől mit vársz??? Olvass utána.

2010. jan. 27. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:
jajmár, tökéletesen tisztában vagyok h nemebből áll az egész h nem párizsis kenyeret kell zabálni. éncsak a legalapvetőbb dolgokra akartam felhívni a figyelmét, h ezt ne így képzelje el, ha tömeget akar növelni, h mindegy mit eszik, csak sokszor egye. naná h ez egy sokkal összetettebb folyamat, de gondoltam majd mások megírják részletesebben, éncsak a 1-2 hibát akartam felsorolni h ne essen bele.
2010. jan. 27. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ezzel nem magyaráztad ki, még mindig azt mondom: Nem vágod az egészet!!!
2010. jan. 27. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
jó, akkor maradjunk annyiban h tevagy az atyaúristen, a testépítők császára.
2010. jan. 27. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát azért annyira nem alacsonyodnék le, de köszi!:)
2010. jan. 28. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!