Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 22 éves lányként,165 cm...

22 éves lányként,165 cm magasan a 47-48 kg kevésnek számít?

Figyelt kérdés

Pár hónapja 50-51 kg volta, ebből soha nem tudtam "fogyni", de soha nem is akartam, tehát ez az 50 mindig fix volt.

Mostanában pár hetente csökkent 1-1 kilót, először 4, aztán 48 lett, tegnapelőtt már 47.4 volt.

50 alá sosem estem, most azonban nagyon elkezdett csökkenni.

Tudom, átlag embernél ilyen 1-1 kilo nem számítana, de úgy gondolom, hogy az én súlyomnál ezek azért komolynak számítanak.

Egyébként nagyon keveset is eszem mostanában.

2-3-4 szelet kenyérnél és egy kis tányérnyi ebédnél többet nem nagyon eszem.

2014. okt. 20. 08:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is voltam 165cm és 48kg. Hát én nagyon nem éreztem magam jól, teljesen beesett az arcom. De 51-2 kilósan meg pont jó volt:)
2014. okt. 20. 09:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Elvileg kevés, de nekem ez az álomsúly. Irigyellek. :)
2014. okt. 20. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne mondjátok már neki hogy ez rendben van, ez alultápláltnak számít; és ha látszólag semmi oka nincs a súlyvesztésnek akár valamilyen betegség is lehet a háttérben. Érdemes lenne első körben legalább nagyjából számolni a kalóriákat hogy látsszon eszel-e eleget, ha igen akkor pedig vizsgáltasd ki magad. Van persze aki ilyen alkat, de inkább vizsgálgassanak fölöslegesen mint hogy rejtve maradjon valamilyen betegség.
2014. okt. 20. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
De van oka, hisz írta, hogy alig eszik...
2014. okt. 20. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem soványka lehetsz, bár testalkattol is függ. Én hiába vagyok 165 cm és 52 kg, elég trampli vagyok.
2014. okt. 22. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!