Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valószínű, hogy az epémmel...

Valószínű, hogy az epémmel volt baj, mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Szombaton ünnepeltünk, ittam. Kicsit többet a kelleténél de azlrt annyira nem vészesen, másnap se fejfájás, se hányinger nem volt. Kb 4 körül kajáltam és jól tele is ettem magam, aztán kezdett fájni a hasam. Vettem be orvosi tanácsra nospát, majd későnn mezym fortét és calcium pezsgőtablettát. Estére viszonylag jól voltam, de a szúrós érzés megmaradt a mellkasom jobb oldala körül. Először azt hittem amájam, majd később néztem utána, hogy epével is lehet gond. Szerintetek mi volt? Egyszerű gyomorrontás, az alkohol miatt ,agy érdemes volna elmennem vele orvoshoz? Úgy gondoltam, ha megfájdul megint 1-2 napon belül, akkor mindenképp elmegyek, de az ügyeleten nem mondták, hogy el kelllene mennem.
2014. okt. 13. 05:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!