Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi okozhatja azt, hogy nem...

Mi okozhatja azt, hogy nem tudok társaságban enni?

Figyelt kérdés

Ha szűk családi körben vagyok nyugodtan eszek, de ha már kicsit többen vagyunk, vagy ha barátokkal kell ennem mondjuk egy étteremben az már nagyon frusztrál és alig tudok enni. Ez sok kellemetlenséget okoz. De nagyon zavarban vagyokahogy eszek és van hogy fizikai rosszullétet okoz. Valaki tudna tanácsolni valamit?

17/l

2014. júl. 15. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Velem is ez van.

Családi körben, vagy ha 1-2 barátnőmmel vagyok nem gáz.

Viszont az osztályteremben már nem tudok enni, vagy nagy társasággal se. A másik amit nem bírok, ha pl. beszélgetek valakivel, én ennék, ő nem és nézi.

Nekem van, hogy hányingerem van, ha így kéne ennem. Ezért suliban pl. egész nap nem eszem.

Meg vagy elégedve magaddal? Mert én nem, szóval szerintem nálam ez okozza.

2014. júl. 15. 18:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Meg vagyok elégedve magammal, meg semmilyen táplálkozási zavarom nincs. Nekem is van hányinger de olyannyira h múltkor más ki kellett mennem a mosdóba és öklendeztem. Utána nem tudtam folytatni az ebédet.
2014. júl. 15. 20:00
 3/3 nikaa11 ***** válasza:

Sajnos én is igy vagyok 37 évesen is.

Fiatalabb koromban is ezzel küzdöttem de hiába.

Szerintem valamiféle gátlásosság lehet a háttérben.

2014. júl. 22. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!