Akkor most kinek van jó emésztése? Nekik vagy nekem? Annak akinek gyors, vagy akinek "lassu"?
Figyelt kérdés
nekem elvileg lassu az anyagcserém. 2000 kalóriát megtudok enni és nem hízom, de utána már igen. viszont vannak barátnőim akik megesznek akár 3-4 ezret is és nem híznak. azonban megesett már hogy bementem utánuk a wc be, és azt a bűzt életem végéig nem felejtem el. érdekes, az én székletem nem olyan büdös, hiába van elvileg, szerintük " rossz emésztésem", mégsem bűzös, pár perc alatt elmegy a szag, de ez.... most akkor az a jó emésztés ha valaki ilyet csinál?2014. okt. 9. 19:55
1/2 anonim válasza:
A széklet szaga nem attól függ, hogy kinek mennyire gyors az emésztése, hanem hogy mit evett az illető.
A gyors emésztés viszont annyiban jobb, hogy az emberben kevesebb ideig "rohad" az elfogyasztott kaja és a szervezet hamarabb megszabadul a fölöslegtől, amit nem tud hasznosítani.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy bulímiások a barátnőid és hashajtóznak...nem ritka sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!