Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízhatnék meg?

Hogyan hízhatnék meg?

Figyelt kérdés
34 kg vagyok és 15 éves.Naponta 3x-4x is eszek csokit,zsíros ételeket már 3 hete,de nem hízok.Valami ötlet vkinek?
2010. jan. 23. 07:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Hormonális probléma lehet, de a te korodban ez normális. Egyél csak, amennyi jól esik, de ne szemetet (meki), hanem házi főtt ételt, sok húst, halat, tojást, tésztát. Járj el edzeni, az plusz étvágyat csinál. Ettől majd hízol...
2010. jan. 23. 07:50
 2/8 anonim válasza:
0%
egyéééééééééééééééé zsííírt GÉPZSÍÍÍRT VÖDÖRRE!
2010. jan. 23. 08:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyél rengeteg tojást, kenyeret, húst, és kezdj el intenzíven mozogni. Az ennyire kóros soványságot anyagcsere probléma is okozhatja, ezzel érdemes lenne meglátogatnod orvost. Nekem annak idején amikor hízókúrára fogtam magam fahéjat javasolt a gyógyszerészem, minden nap megittam 2-3 nagy adag fahéjas tejszínhabos kapuccsínót. A fahéj állítólag jót tesz a gyomornak.
2010. jan. 23. 08:56
 4/8 A kérdező kommentje:
De apám semmit sem főz csak ünnekpor.Mindig csak pizzát,mekit meg éttermes kajákat vesz-
2010. jan. 23. 09:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nem főznek otthon neked, akkor te is tudsz főzni! Nem olyan nagy tudomány, főleg a húsmentes ételek főzése.

Az édesapád biztos nem haragszik meg, ha például főzöl egy ilyet vacsorára: :D

[link]

2010. jan. 23. 09:41
 6/8 anonim válasza:

15 évesen 34 kg?

Hány cm vagy? Fiú? Lány? ezek sem elhanyagolhatóak...

de a 34 kg biztos hogy nem egészséges.

Sok szénhidrát, fehérje, és kevés zsír. Egyél 3-4 óránként

Rizs, csirkemell vagy bármilyen hús (lehetőleg csirke)

Tejtermékek is jók.

Ha tényleg nem főznek neked semmit, főzz TE.

Este egyél túrót ( ez lassú felszívódású fehérje)

ízesítsd vaníliás cukorral - finom nagyon!

2010. jan. 23. 11:36
 7/8 A kérdező kommentje:
165 cm v agyok és lány.Nem szeretem a túrót.:S
2010. jan. 23. 15:59
 8/8 anonim válasza:

Anyám ez nem átok, hanem áldás én tanusítom. Elfogyni nem fogsz, mert a szervezet annyira nem buta. De mindenesetre job helyzetben vagy mint én. Nálam egy hét alatt 3 kiló is fel tud jönni úgy hogy ha nem figyelek arra mit eszem. Pedig naponta csak 2 szer szoktam enni nem is sok mennyiséget. Szoval örökké fogyózom. Ált 60 kiló körül mozgok. Mindenesetre, tényleg csak tinikori hormonzavar áll a háttérben. Majd 20-30 év mulva visszanézel magadra, mikor keményen küzdesz az alakodért hogy egy nyamvad kilő se jöjjön fel és csodálkozol, hogy akkor de jó volt.

Na szoval sok sikert.

2010. febr. 1. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!