Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lett ilyen nagy a hasam?

Mitől lett ilyen nagy a hasam?

Figyelt kérdés

17/l

Pár hete csak nő a hasam.

Nem vagyok terhes, de úgy nézek ki.

Tehát nagy a hasam, de nem olyan feszes mint egy terhességnél, hanem puha, és nem tudom behúzni, ha megrázom jobban lötyög mint a háj, és inkább lefelé húz.

...de nem nőtt a súlyom, csak 2 kilót.

Kb.: igy néz ki: [link]

Már a kabátaimban, és a nadrágomban sem érzem jól magam. Pontosan, fel se tudom venni, csak ha erővel összehúzom, de akkor meg máshol kibuggyan.

Terhes ruhákban járkálok.

A legjobban az idegesit, hogy szép formás hasam volt.

A segitséget előre is köszönöm!

2010. jan. 22. 21:42
1 2
 1/12 anonim válasza:
Hány centi vagy? Mert két kiló van akinél igenis számít.Máshonnan nem fogytál közben?
2010. jan. 22. 21:46
 2/12 anonim ***** válasza:
sportolj valamit, aerobik, futás, úszás. a lényeg h minél több izmodat megmozgassa
2010. jan. 22. 21:47
 3/12 anonim válasza:
Ez szerintem nem egy túl általános dolog.Nem eszel mostanában többet?Nem mozogsz kevesebbet?Mert ha ilyen nincs,akkor szerintem menj el orvoshoz sürgősen =/
2010. jan. 22. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Van aki úgy hízik, eloszlik rajta, Más meg úgy hízik, hogy csak a fenekére. Te valszínű a hasadra szedted fel azt a két kilót.
2010. jan. 22. 21:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 23. 09:13
 6/12 anonim válasza:
Háj
2010. jan. 24. 14:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy ascitesed (víz a hasadban) van, ha nem ettél többet és valóban gyorsan alakult ki.

Belgyógyászatra kell vele menni, mert okozhatja sokféle keringési-, szív-, máj- és vesebetegség is.

2010. jan. 24. 14:23
 8/12 anonim ***** válasza:
vagy az van amit a 14-23-as írt, vagy egyszerűen csak fel vagy puffadva. azt viszont sokminden okozhatja.
2010. jan. 24. 15:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de a puffadás esetén mégnagyobb szokott lenni a hasam, és nem ilyen nehéz.

Olyan, mint 1 vizes zsák.

Ha fel vagyok puffadva, akkor csak ruhán kivül tudom hordani a pocakomat, mert nincsen akkora ruha, amibe kényelmesen elférne, sőt a székemben sem tudok a sz.gép előtt leülni, mert ahogy behúznám a széket, visszarúg.

De előny, ha hasraesek, akkor nem ütöm meg a fejemet, mert a hasamon landolok, ilyenkor elég kényelmes, már gondolkoztam azonis, hogy igyhagyom, mert engem már nem idegesit.

Autóvezetégben nem nagyon idegesit, mert, a biztonsági öv benyomja.

-úgyhogy eldöntöttem, ígyhagyom.

Remélem nem döntöttem rosszul, kérnék véleményeket.

Köszönöm.

2010. jan. 24. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Amennyiben valóban ascitesed van, akkor nem kéne így hagynod, mert ez nem önálló betegség, hanem valaminek a TÜNETE! Azaz, a kiváltó ok csak súlyosbodik, és általában a terápiák sikeresége fordítottan arányos az eltelt idővel.
2010. jan. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!