Mitől lett ilyen nagy a hasam?
17/l
Pár hete csak nő a hasam.
Nem vagyok terhes, de úgy nézek ki.
Tehát nagy a hasam, de nem olyan feszes mint egy terhességnél, hanem puha, és nem tudom behúzni, ha megrázom jobban lötyög mint a háj, és inkább lefelé húz.
...de nem nőtt a súlyom, csak 2 kilót.
Kb.: igy néz ki: [link]
Már a kabátaimban, és a nadrágomban sem érzem jól magam. Pontosan, fel se tudom venni, csak ha erővel összehúzom, de akkor meg máshol kibuggyan.
Terhes ruhákban járkálok.
A legjobban az idegesit, hogy szép formás hasam volt.
A segitséget előre is köszönöm!
Valószínű, hogy ascitesed (víz a hasadban) van, ha nem ettél többet és valóban gyorsan alakult ki.
Belgyógyászatra kell vele menni, mert okozhatja sokféle keringési-, szív-, máj- és vesebetegség is.
Köszönöm, de a puffadás esetén mégnagyobb szokott lenni a hasam, és nem ilyen nehéz.
Olyan, mint 1 vizes zsák.
Ha fel vagyok puffadva, akkor csak ruhán kivül tudom hordani a pocakomat, mert nincsen akkora ruha, amibe kényelmesen elférne, sőt a székemben sem tudok a sz.gép előtt leülni, mert ahogy behúznám a széket, visszarúg.
De előny, ha hasraesek, akkor nem ütöm meg a fejemet, mert a hasamon landolok, ilyenkor elég kényelmes, már gondolkoztam azonis, hogy igyhagyom, mert engem már nem idegesit.
Autóvezetégben nem nagyon idegesit, mert, a biztonsági öv benyomja.
-úgyhogy eldöntöttem, ígyhagyom.
Remélem nem döntöttem rosszul, kérnék véleményeket.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!