Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit lehet tenni csoki-függőség...

Mit lehet tenni csoki-függőség ellen?

Figyelt kérdés
Csoki-függőség! Mit tegyek?? a nyáron 2-2,5 hónapig visszafogtam magam, semmi csoki, édesség, cukorka, pattogatott kuki stb...fogytam is 6 kilót. szeptembertől h itt a suli, már nemtudom magam tartani annyira, mert 4 mire hazaérek, ebéd (rizs krumpli stb.). Viszont nagyon kivánom a csokit! a szüleim mindig vesznek maguknak-egymásnak-nekünk, és ha hazajövök suliból, azonnal a hűtőbe nézek van e vmi csoki...nincs? akkor a "nemhűtő"s csokikat keresem a szekrénybe...ma egy boci AERO-t ugy benyaltam...(persze ebéd helyett) kezdek visszahizni! segitség!!!
2007. okt. 24. 15:24
1 2
 11/11 Szilvi drága válasza:
Ne mondj le a csokiról.Én is csokifüggő voltam és le tudtam szokni róla pár hasznos módszerrel.Ha nagyon kívánod,akkor ígyál citromos vizet vagy szagolgass étcsokit(volt ,hogy az étcsoki rejtélyesen eltűnt :) ).Az is sokat segített,hogy egyik nap ettem a másik nap meg nem.A"nem csoki napot"az elején nehéz volt kibírni.Ezzel a módszerrel fokozatosan le lehet szokni róla.Ezt alkalmazom jelenleg is...sajnos visszaszoktam. :(
2013. jan. 3. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!