Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha naponta 2 zsemlét eszem...

Ha naponta 2 zsemlét eszem meg, az kevés?

Figyelt kérdés

Tegnap 2 zsemlét ettem meg és 1 szelet bundáskenyeret.

De ma csak 2 zsömlét hoztam munkába, és otthon sem szoktam már enni, max nagyon ritkán és pár falatot.

(a zsemlében általában májkrém vagy pár szelet kis szalámi van vajjal)

Lehet valami bajom?

2014. okt. 1. 08:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem. Esetleg vegyél egy kis szőlőt, almát, körtét

-sok finom gyümölcs van most.

2014. okt. 1. 08:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Kevés, ez így nagyon egyoldalú étkezés. Minden nap egyél vitamin és ásványi anyagokban gazdag ételeket. Egyél gyümölcsöt, salátát, tejtermékeket is. A szendvicsben legyen paprika, vagy uborka is.
2014. okt. 1. 08:23
 3/12 anonim válasza:
Lehet bajod, a zsemléből sok esszenciális dolog hiányzik. Éhen nem fogsz halni, de megbetegedhetsz.
2014. okt. 1. 08:59
 4/12 anonim ***** válasza:
nem kevés ha eszel mellé 1-2 almát körtét vagy bármi gyümölcsöt max csont sovány leszel :D
2014. okt. 1. 09:10
 5/12 anonim válasza:
41%
Ha meg tudod oldani, hogy két zsömle közé betuszkolj 2500 kalóriát, akkor semmi bajod nem lesz :D
2014. okt. 1. 10:46
 6/12 anonim válasza:
A kalória másodlagos szempont. Egyébként meg lehet oldani, kapható olyan táplálékkiegészítő, amely nagyon kis mennyiségben kielégíti az igényeket.
2014. okt. 1. 11:33
 7/12 anonim válasza:

Én csak zsemléből eszek meg napi 7-8 darabot,keményrn megpakolva.

Aztán mellé egy jó ebéd,majd még a délután amit meg kívánok meg eszek,majd egy ütős vacsorával zárom a napot,de még aután is be csúszik néha egy két falat,és nem nem vagyok dagadt egyáltalán,szóval szerintem kevés,ne hallgass az ilyen kalória huszárokra,tápos csirkékre(táplálék kiegészítő fejűekre)egyél többet.:)

2014. okt. 1. 12:01
 8/12 anonim ***** válasza:
akik szerint elég, magyarázzátok már el, az összes sejtetek fenntartásához szükséges fehérjét, vagy a szív számára nélkülözhetetlen zsírokat, hogy fogja pótolni az aki csak zsemlyét eszik?
2014. okt. 1. 12:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Gond, mivel pont a nem eszenciális makrotápanyagot nyomatod, s az ajánlott zöldségek és gyümölcsök (amik amúgy jók) is.

Több fehérjét kellene enned. Zsírt is, de abból nem kell sok és az a szendvicseidben is van.

S ha 2 zsemlét eszel, akkor nem tudom, honnan fogod szerezni a különféle szükséges ásványi anyagokat... Legalább azt és vitamint szedj, ha nem eszel rendesen. Persze a fehérjeproblémát attól még meg kell oldani.

2014. okt. 1. 12:10
 10/12 I.B.T. válasza:
Nem baj, nekem több kaja jut:D
2014. okt. 1. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!