Kevés, ez így nagyon egyoldalú étkezés. Minden nap egyél vitamin és ásványi anyagokban gazdag ételeket. Egyél gyümölcsöt, salátát, tejtermékeket is. A szendvicsben legyen paprika, vagy uborka is.
2014. okt. 1. 08:23
3/12 anonim válasza:
Lehet bajod, a zsemléből sok esszenciális dolog hiányzik. Éhen nem fogsz halni, de megbetegedhetsz.
2014. okt. 1. 08:59
4/12 anonim válasza:
nem kevés ha eszel mellé 1-2 almát körtét vagy bármi gyümölcsöt max csont sovány leszel :D
2014. okt. 1. 09:10
5/12 anonim válasza:
Ha meg tudod oldani, hogy két zsömle közé betuszkolj 2500 kalóriát, akkor semmi bajod nem lesz :D
2014. okt. 1. 10:46
6/12 anonim válasza:
A kalória másodlagos szempont. Egyébként meg lehet oldani, kapható olyan táplálékkiegészítő, amely nagyon kis mennyiségben kielégíti az igényeket.
2014. okt. 1. 11:33
7/12 anonim válasza:
Én csak zsemléből eszek meg napi 7-8 darabot,keményrn megpakolva.
Aztán mellé egy jó ebéd,majd még a délután amit meg kívánok meg eszek,majd egy ütős vacsorával zárom a napot,de még aután is be csúszik néha egy két falat,és nem nem vagyok dagadt egyáltalán,szóval szerintem kevés,ne hallgass az ilyen kalória huszárokra,tápos csirkékre(táplálék kiegészítő fejűekre)egyél többet.:)
2014. okt. 1. 12:01
8/12 anonim válasza:
akik szerint elég, magyarázzátok már el, az összes sejtetek fenntartásához szükséges fehérjét, vagy a szív számára nélkülözhetetlen zsírokat, hogy fogja pótolni az aki csak zsemlyét eszik?
2014. okt. 1. 12:01
9/12 anonim válasza:
Gond, mivel pont a nem eszenciális makrotápanyagot nyomatod, s az ajánlott zöldségek és gyümölcsök (amik amúgy jók) is.
Több fehérjét kellene enned. Zsírt is, de abból nem kell sok és az a szendvicseidben is van.
S ha 2 zsemlét eszel, akkor nem tudom, honnan fogod szerezni a különféle szükséges ásványi anyagokat... Legalább azt és vitamint szedj, ha nem eszel rendesen. Persze a fehérjeproblémát attól még meg kell oldani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!