Hízás bármilyen módszerrel?
Figyelt kérdés
Huszas évei elején járó srác vagyok, a genetikám miatt is nagyon sovány, de most lett elegem ebből. 170+ centimhez az 50 kilót se érem el, alig tudok emberek közé menni emiatt, belenézek a tükörbe és undorodom. Próbáltam már a kondizást, tömegnövelőt, de csak fogytam...Nincs valami más módszer?? Bármiféle por, tabletta, drog, BÁRMI, aminek a hatására mindenképp hízik az ember? Nem érdekel már mit kéne bevinnem ehhez a szervezetembe, akár állatoknak való hízlaló készítményeket is teli szájra tömök, csak hízzak...2014. szept. 30. 17:58
1/1 anonim válasza:
Egyél keveset 1-2 hétig, lehet, hogy fogyni fogsz még egy kicsit, de elkezd tartalékolni a szervezeted! Aztán pedig egyél sokat, ennyi. Csak "át kell állítani" a szervezetedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!