Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ugye nem lesz bajom attól,...

Ugye nem lesz bajom attól, hogy ennyit eszek? 12/L

Figyelt kérdés

Ma pl csak ebédkor ettem egy kis rakott karfiolt, meg délután 3 szem szőlőt, de majd fogok vacsorázni. Van, hogy azért nem eszek, mert nem vagyok éhes, van, hogy időm nincs rá, stb.

Ugye ez nem baj? 12/L

2014. szept. 24. 16:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát oké, majd talán valamikor rászánom magam 10 szabályos fekvőtámaszra...ebben az évben úgyis lesz valami képességfelmérés tesiből. Állítólag lányoknak (vagyis nekem is :) ) 7 szabályos fekvőtámaszt kell csinálni, fiúknak tizenvalamennyit, hogy egészségesnek számítsunk ilyen szempontból... az bezzeg nem számít bele, hogy hány órát aludtam!
2014. szept. 24. 19:27
 12/19 anonim válasza:

Tizenvalamennyit? Pfff... :D

A magam 59 szabályos(!!!) fekvőmmel kicsattanok az egészségtől.

ÉS húzódzkodás? Vagy azt nálatok is hanyagolja a tanár?

2014. szept. 24. 19:35
 13/19 A kérdező kommentje:

59??? Oh, dear!...

Mi az? Lehet, hogy most lassabb az agyam, de nem jut eszembe mi lehet az...valami bordásfalas?

2014. szept. 24. 19:39
 14/19 anonim válasza:
2014. szept. 24. 19:57
 15/19 A kérdező kommentje:

Nah, még jó, hogy lassított netem van...mindegy, azért köszi!

Rákerestem én is, kb olyan, mint amiből 4.-ben 5-öst kaptam :) Ezt sose fogom elfelejteni :')

2014. szept. 24. 20:05
 16/19 anonim válasza:

Tudsz húzódzkodni? :o

Ezt a tehetséged őrizd meg, sok fiút lekörözöl vele.

Nem tudom hogy csináltad, de: csak bicepszből és hátból húzz, a lábakkal ne lendülj, állad kerüljön a rúd fölé az alsó ponton pedig teljesen nyújtva legyen a karod.

2014. szept. 24. 20:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Oké :)
2014. szept. 24. 20:11
 18/19 A kérdező kommentje:
Jé, mosmár 2 oldalon vannak a válaszok...csak a fele az én kommentem :)
2014. szept. 24. 20:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Ma meg tegnap már normálisan ettem, pl ma reggeliztem, ettem egy almát, ebédeltem (fél tányér krumpis hús, ennyivel bőven jóllaktam), vacsiztam (vajjkrémes kenyeret), és ettem egy kicsi pudingot.
2014. szept. 26. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!