Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan fogyasszam a halat?

Hogyan fogyasszam a halat?

Figyelt kérdés
Pároljam, süssem olajban? Csak mert egyfolytában azt hallom, hogy nem jó olajban sütni, mert az abban lévő telítetlen zsírokból transz-zsír lesz. De enniyből akkor ha párolom a halat az abban lévő telítettlen zsírsavak a hő hatására nem lesznek alakulnak át transz-zsírsavakká?
2014. szept. 24. 14:39
 1/1 Szintiszoli123 ***** válasza:

"De enniyből akkor ha párolom a halat az abban lévő telítettlen zsírsavak a hő hatására nem lesznek alakulnak át transz-zsírsavakká?" - jogos a kérdés. A hőmérséklet dönti el és az olaj füstpontja.

Írd a keresőbe: "olaj füstpont"

2. találta: s e l e c t f o o d

Minden le van írva.

A lényeg: süss kókuszzsírban, mert bírja a hőt.

A párolás nem olyan magas hőfokú, hogy az állati zsírok ne bírnák.

2014. szept. 24. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!