Hogyan fogyasszam a halat?
Figyelt kérdés
Pároljam, süssem olajban? Csak mert egyfolytában azt hallom, hogy nem jó olajban sütni, mert az abban lévő telítetlen zsírokból transz-zsír lesz. De enniyből akkor ha párolom a halat az abban lévő telítettlen zsírsavak a hő hatására nem lesznek alakulnak át transz-zsírsavakká?2014. szept. 24. 14:39
1/1 Szintiszoli123 válasza:
"De enniyből akkor ha párolom a halat az abban lévő telítettlen zsírsavak a hő hatására nem lesznek alakulnak át transz-zsírsavakká?" - jogos a kérdés. A hőmérséklet dönti el és az olaj füstpontja.
Írd a keresőbe: "olaj füstpont"
2. találta: s e l e c t f o o d
Minden le van írva.
A lényeg: süss kókuszzsírban, mert bírja a hőt.
A párolás nem olyan magas hőfokú, hogy az állati zsírok ne bírnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!