Szerintetek ez sok egy 16 éves lánynak?
Nem sok mennyiségileg, de minőségileg van benne felesleges, tápanyagértékében silány termék, mint például a JóReggelt keksz és a Capuccino.
A Capuccino az 55 kcal-val még hagyján, s idővel majd kinövitek ezt a trendkávé iránti kívánást, de a JóReggelt egy igazán elhagyható termék és ha megnézed a csomagolásán, van benne némi kalória, amit naponta megeszel és mind cukorból meg egyéb vacakból jön.
Ez elképesztően kevés, főleg ebben a korban. Én a sokszorosát ettem, az biztos. Nem voltam nádszál, de kövér se :)
Ehetnél jobb minőségű ételeket, maga a sajt nem rossz irány, legalább eszel valamirevaló fehérjét akkor is, ha tészta van vacsorára... (Bár nem vagyok képben a tömlős sajtokkal kapcsolatban.) Én speciel ennék (házi) tojást is, szerintem roppant hasznos és finom étel. Persze nem muszáj, ki hogy oldja meg a fehérje- s egyéb tápanyagbevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!