Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az miért van, hogy ha teljes...

Az miért van, hogy ha teljes kiőrlésű dolgokat eszek, felpuffadok, ellenben ha búzakorpát (fehérkenyérrel) attól nincs semmi ilyesmi problémám, és még az emésztésem is jobb?

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 10:07
 1/1 anonim ***** válasza:

A puffadás maga bármilyen nemű gabonafélétől lehet. Attól, mert a tested másként reagál egyik fajta gabonára, mint másik fajta gabonára, a tény nem változik : a gabonafélék minimálisak kell legyenek ahhoz, hogy optimálisak legyenek az emberi szervezetre nézve.


A hús, a zöldségek, a jó minőségű zsírok - ezek tartanak életben, ezek adnak energiát, ezek stabilizálják a vércukorszintet és ennek köszönheted azt is, ha 40 évesen nem fogsz állandó puffadásban, hasi görcsökben, túlsúlyban és hormonális problémákban fetrengeni.

2014. szept. 4. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!