Az miért van, hogy ha teljes kiőrlésű dolgokat eszek, felpuffadok, ellenben ha búzakorpát (fehérkenyérrel) attól nincs semmi ilyesmi problémám, és még az emésztésem is jobb?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 10:07
1/1 anonim válasza:
A puffadás maga bármilyen nemű gabonafélétől lehet. Attól, mert a tested másként reagál egyik fajta gabonára, mint másik fajta gabonára, a tény nem változik : a gabonafélék minimálisak kell legyenek ahhoz, hogy optimálisak legyenek az emberi szervezetre nézve.
A hús, a zöldségek, a jó minőségű zsírok - ezek tartanak életben, ezek adnak energiát, ezek stabilizálják a vércukorszintet és ennek köszönheted azt is, ha 40 évesen nem fogsz állandó puffadásban, hasi görcsökben, túlsúlyban és hormonális problémákban fetrengeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!