Hogyan oldjam meg hogy ne kelljen a munkahelyen kakilni?
Sokaknak beválik a kávé, nagyon hamar hat. Ha iszol kávét, akkor nem tudok mit mondani.
Kivéve, hogy szerintem is az a normális, ha elintézed bent. Aki ebbe beleköt, az idióta. Ugyanolyan szükséglet, mint a pisilés, pont. Nehogy már emiatt szenvedj.
Én is hasonló helyzetben voltam.. Pár évre rá kialakult egy bizonyos hasideg, aminek köszönhetőleg indulás előtt minden reggel 4-5x kellett mennem wcre és még így is gyakran a munkahelyre vezető uton is rámjött. Na azt a poklot senkinek nem kívánom.
Tavaly szorongásgátló gyógyszert kaptam, nagyjából rendbe jöttem 5 napja hagytam abba a gyógyszert, csak reménykedem, hogy nem kell ismét szednem..
Szóval egyetlen egy tanácsom van ha kell menj és szó szerint sz@rd le mások mit gondolnak. A wc azért van, hogyha kell akkor használd. Ha valaki beszól akkor szólj vissza. Ezért ne alakuljon ki nálad is idegesség vagy hasonló. Hidd el nem kellemes és az egész teljesen felesleges.
Első vagyok: nem trollságból írtam, h benn is. Nem egészséges, hogy ott "tolong" a termék a végbeledben. Flyamatosan adja az ingert, te folyamatosan visszatartod > aztán már nem fogja adni és bélrenyhe meg szorulásos leszel.
Nekem is kínos melóhelyen, de leülök és kb. fél perc alatt elintézem. Törlök rajta 2-3-at és húzom is le. Közben pisi... nem jó, meg para van közben - ez amúgy a férfiaknak miért nem gáz?! Érthetetlen, ők b. bárhol-bármikor - ám inkább ez, minthogy szorulásom legyen.
Velem is ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy nekem még szünetem sincs a munkahelyemen (tudom, hogy törvénytelen, de ezzel kell beérnem).
Reggel előbb felkelek én is, hogy legyen időm megreggelizni (mivel ebédszünetem sincs). Éhgyomorra iszom egy kávét, hogy beindítsa az emésztésemet, de mindig jön össze.:/ Ha összejön, oké. Utána reggelizem, néha csak ezután indul be a nagydolog. De még akkor is oké. Viszont van, hogy kávé+reggeli után sem történik semmi, és ilyenkor rendszerint akkor jön rám, mikor elkezdek gyalogolni a buszhoz. Gondolom, a mozgás beindítja. Na, az már nem oké...:/ Ilyenkor próbálok útba ejteni egy bevásárlóközpontot, ahol van nyílvános wc. Ehhez egy megállóval előbb le kell szállnom a metróról. Nem tudom, hogy ez nálad megoldható-e...
Véleményem szerint valakit kinevetni azért, mert nem pisilésre használja a mellékhelyiséget röhejes.
A gimnáziumban volt egy bizonyos érzékenységem, amitől nagyon sokszor ment a hasam és maga volt a pokol amikor rám jött az iskolában a nagydolog.
Ha az ember zaj nélkül csinálta, de a szagát megérezték a kint várakozók, akkor már hallottad, hogy "hihihi-hahaha".
Munkahelyen már nem fogom fel drámaiasan. Sajnos manapság is rám jön a hasmenés bent de szerencsére már nem gyakran, mint régebben.
Ilyenkor keresek egy eldugott WC-t (nem attól félek, hogy meghallják mások, csak szeretek őgy wc-zni, hogy nem mások párbeszédét hallgatom) vagy ha már nem bírom, akkor bemegyek az első WC-be - A wc-t nem csak pisilésre találták fel szóval nem érdekel mennyire hangos, gondolom már mindenki van olyan érett körülöttem, hogy megértse, sajnos ilyen is megesik az emberrel; ha meg nem akkor nevessenek.
Amúgy volt már olyan hogy épp wc-ztem és a mellettem levő fülkéből hallottam, hogy "rotty-rotty" - nem váltott ki belőlem se undort, se megvetést, sőt, miután összetalálkoztam a hangok gazdájával (egyszerre végeztünk a dolgunkkal) nem néztem rá más szemmel.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!