Hogy egyek és mit, ha az új munkahelyen 9-9.30ig van csak reggeliszünet,7-3ig a munkaidő,4 után érek haza?
A kollegáknak ez jó így, de énmegszoktam, hogy délben ebédelek, este vacsorázom a családdal. A hideg ebéddel már kiegyeznélk, de arra sincs idő.
A többiek lazán elmennek naponta többször cigizni, én nem, mégsem lehet ebédelni, pedig vinnék.
Akiket kérdeztem gyakorlatilag kétszer vacsoráznak, de az nekem egészségtelen.
Én reggelire ennék egy szelet tönköly kenyeret, hozzá pedig 2db főtt tojást és zöldséget, vagy 1 szelet sült vagy grillezett húst és paradicsomot.
Amikor mondjuk dél felé kimegyek WC-re akkor ennék előtte vmi kis könnyebb kaját, 1db banán, 1db nagyobb alma, 1 szelet cukormentes müzliszeletet vagy innék egy protein shaket-az vmennyire laktató.
Munkaidő után mikor mész haza szintén vmilyen gyümölcsöt ennék vagy joghurtot vagy kefírt.
Vacsorázni pedig 5 felé-könnyebb leves, második fogás-
ami vmilyen husos és zöldséges is.
De pl én voltam úgy h 9től 4ig bent voltam, ilyenkor reggelire-8felé- ettem egy tál rizst egy szelet sült húst és 1db főtt tojást, mellé zöldséget és annyira jól laktam tőle, hogy egészen 3-ig nem kívántam enni.
Utána már kezdtem éhes lenni, de vittem almát és banánt is, így munkaidő után azt ettem a buszon.
Fél 6-ra értem haza, akkor is azt ettem ami volt itthon, vagy ha maradt a reggeliből.
És én fogyiztam ez az idő alatt.
Amit reggel megettem, azt le is dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!